tiistai 4. joulukuuta 2007

Maatuskoja

Oi! Syksyn mittaan olen ihastellut maatuskoja täällä ja täällä ja monessa muussakin paikassa, ja eilen yhtäkkiä hoksasin että voi niitä tehdä paperistakin. Tässä maatuskani, lapsieni mielestä ihaninta mitä olen ikinä tehnyt... Tykkään kyllä itsekin!


Itse maatuskat ovat vakio-atc-kokoa ja kulmia on vaan pyöristetty vähän ronskimmin kuin yleensä ;-). Masu-asukkien koko on neljänneksen tavallisesta. Studio Disasterin Hemulih kutsui näitä neljänneksiä mikro-atc:ksi, ehkä se on ihan virallinen nimitys?Ja tärkeintähän maatuskoissa on, että menevät sisäkkäin! Isommassa on pienemmälle aukko, joten luukun ollessa kiinni ei tiedäkään, että sisällä on toinen. Takana on taustapaperi, joten vaaraa ulosluiskahtamisestakaan ei ole.

6 kommenttia:

Matroskin kirjoitti...

Mielettömän ihania. Todella hyvin valitut värit.

Unknown kirjoitti...

Ihania maatuskoja ja huippu idea! Saanko heti varastaa ja kokeilla näitä kans? oletko ihan itse piirtänyt nuo naamat vai leikannut jostain? Sun blogin nimi on muuten tosi osuva ;)

sannika kirjoitti...

Tottakai saa kokeilla, suorastaan kannattaa kokeilla! Laita sitten linkki, niin tiedän tulla ihailemaan... Naamat maalasin akryyliväreillä.

Anonyymi kirjoitti...

Nämä maatuskat on tosi ihania... mahtava idea! Hyvää itsenäisyyspäivää!

Unknown kirjoitti...

No nyt on eka maatuskakokeilu valmis. Löytyy osoitteesta http://nappikappa.vuodatus.net jos haluat kurkata :)

Marjo kirjoitti...

Nää on kerrassaan suloisia!!