lauantai 8. maaliskuuta 2008

Magical!

Tämä palkinto on tehty tunnustukseksi atc-korteille, jotka ovat jääneet erityisesti mieleesi. Ehkä ne sisältävät taikuutta ja/tai kauneutta, mutta ainakin luovuutta ja "sen jonkin". Palkinnon saatuasi voit antaa sen halutessasi eteenpäin. Mainitse ja linkitä tällöin tunnustuksen saajien atc-kortit nimeämisen yhteydessä. Palkinto voi tulla kohdallesi useamman kerran.


Oi, olinpa otettu kun sain Magical-tunnustukset Helinältä (kortista Älä kuormita yhtä uskottua) ja Jaanalta (maatuskoista). Laitan tunnustuksen eteenpäin, tai osittain takaisin. Kumpikaan valitsemistani korteista ei löydy omasta kokoelmastani. Harmi! ;-)

Tykkään ihan älyttömästi Helinän tyylistä, joten oli vaikea valita vain yksi ihana kortti - mutta yksi ihanimmista on Happiest!

Toiseksi valitsin Hiekkaoliivin Her crown fell off. Tämä koko lintusarja on älyttömän hieno!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oi, iso kiitos! Sinulla on vaikka kuinka paljon kortteja, jotka ovat jääneet erityisesti mieleeni. Voisin mainita ainakin sen Kreetta Onkeli -korttisarjan! Se on mieletön!! Maatuskat on mainittava myös.

Anonyymi kirjoitti...

Kiiitos paljon !!

Sanon samat kuin Sandy, että sinulla on paljon upeita kortteja. Mutta valistsin sitten yhden niistä jonka sain itselleni. ;D