tiistai 16. syyskuuta 2008

Kirjavaihto: Syksy

Sovimme Emmon kanssa pienestä kirjavaihdosta, aiheena vuodenajat. Tekstit ovat Liisa Akimofia, Alkava pimeä vuodenaika. Viime viikolla sivua tehdessäni sitä ei löytynyt netistä, mutta nyt joku muukin oli alkanut fiilistellä 80-luvun syksyjä ja ladannut kappaleen youtubeenHei huomaatsä et yö on pidentynyt... Onkse vain harhaa vai alkava pimeä vuodenaika?

Tässä syksyn mittaan syntyvät sitten muutkin vuodenajat. Sivun koko 6 x 6 tuumaa.

Yritin tänään selvittää satunnaisten suurennosten salaisuutta - miksi joistakin blogspot-blogien kuvista saa linkkiä klikkaamalla suuremman version, toisista ei. Sain vinkkejä Pikkuhelistimeltä, mutta ne eivät sellaisenaan auttaneet. Minulla homma toimii vain, jos kuva on ylimmäisenä. Jos siirrän kuvan muualle tekstin sekaan tai kirjoitan jotain kuvan yläpuolelle, linkki lakkaa toimimasta. Kokeilen siispä tällaista kuvat ensin -järjestystä, jospa linkki sitten toimisi. Vaikka olisihan ihan kiva, että linkki toimisi aina, joissain blogeissahan toimii. Bloggerin tekniikkaan terveiset että epistä! Ehkä tässä on jokin logiikka, en vain tajua sitä.

Edit 19.9. Ihan siitä ilosta että osaan, lisään Emmon tekemän sivun tänne loppuun ja linkki toimii!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ei epistä, vaan EPÄÄ!

terv. arvaa kuka?

PS: Voisin tulla tänään hakemaan ne mun hanskat teiltä, jos olette kotona. Joskus kuuden ja seitsemän välissä.

Anonyymi kirjoitti...

En muistanut kuvata mun sivua, voitko julkaista senkin master piissin :D

sannika kirjoitti...

Anonyymi, olet kyllä niin kiinni nuorison kielessä ettei kukaan!

Emmo, toottakai!

pikkuhelistin kirjoitti...

Hmmmm, mystistä.. Mulla on aina linkit isompaan kuvaan toiminu vaikka kuinka vekslaisin kuvia ees sun taas. Ei ymmärrä... Saas nähdä kuka keksii mistä tämä koko homma johtuu :D