maanantai 20. lokakuuta 2008

Stories in Hand + I love your blog

Ilmoittauduin Jessica Spraguen ilmaiselle nettikurssille Stories in Hand. Jessica Sprague ei ole minulle tuttu enkä oikein tiedä mitä kurssilla opitaankaan, jonkinlaista systeemiä omien tarinoiden keräämiseksi. Mutta olen jo pitempään halunnut kokeilla jonkinlaista nettikurssia, joten tässä tilaisuuteni. Ilmoittautua voi edelleen, kurssi alkaa 9. marraskuuta. Saanko seuraa?

Ja Elinarskulle kiitos I love your blog -palkinnosta. Otan palkinnon iloiten vastaan mutta olen nyt sen verran laiska en laita eteenpäin, sori!

7 kommenttia:

xing kirjoitti...

Minäkin olen miettinyt, mistä löytyisi hyviä nettikursseja (ja kuinka hyvin ne toimivat).
Pitää illalla perehtyä tähän sinun linkkiisi. :)

sannika kirjoitti...

Mukaan vaan! Tämä kurssi on ainakin minun osaltani vähän sika säkissä, mutta maksuttomasta kurssista on riskitön aloittaa. Investoinniksi riittää oma aika ja jos kurssi ei tunnu antoisalta, voi jättäytyä syrjään.

Minna Enqvist kirjoitti...

moi. deco on mulla. Saanko tän viikon aikaa?

Anonyymi kirjoitti...

voi kiitos! paketti tuli eilen ja oli täynnänsä niin ihania juttuja! nyt vaan oon kuolannu niitä, kun aika ja jaksaminen ei riitä tekemiseen. :( snif. ehkä viikonloppuna. mutta vielä kerran KIITOS!

Anonyymi kirjoitti...

Minäkin olen ilmoittautunut kurssille. Ja Hemppa (http://hemppa.wordpress.com) on näköjään myös tulossa.

-mari- kirjoitti...

Loistavaa kun kerroit tuosta kurssista! Innostuin hirmuisesti ja ilmoittauduin sinne vaikken skräppääjä olekaan... vielä;)

sannika kirjoitti...

Voi mahtavaa, toivottavasti kurssi on antoisa!