maanantai 22. maaliskuuta 2010

Ihanat vuodenajat

Odotettu skräppäilyviikonloppu on takana. Taas juteltiin ja skräppäiltiin yhdessä, eikä voinut välttyä hauskanpidolta!

Itse osallistuin tänä vuonna ensimmäistä kertaa Vuoden skräppääjä -kilpailuun. Jännäähän se oli! Olen hidas skräppääjä, eikä se kotioloissa haittaa minua ollenkaan. Kilpailun osalta kuitenkin etukäteen mietitytti, miten ehdin... Emmo totesi, että hyvä kun osallistuin kisaan, oli minunkin pakko saada edes yksi leiska valmiiksi. Ja ainoaksihan se jäi ;-) (Toinenkin on kyllä tekstiä vaille valmis!)

Ja kyllä, kilpailuleiskan kanssa tuli kiire - sain omani viimeisenä valmiiksi ja käytin annetun ajan ihan viimeiseen minuuttiin asti. Kilpailuun osallistuminen oli toisaalta kamalaa, ja toisaalta ihanaa - ja pidän kyllä mahdollisena, että osallistun joskus toistekin. Varsinkin kun tässä Ihanat vuodenajat -sarjassani on vasta kesä ja syksy. Heh! (Karsinta- ja finaalitöiden johdonmukainen otsikointi on vahinko, enkä itse edes hoksannut sitä ennen kuin joku asiasta ohi kulkiessaan mainitsi! Kukahan se muuten oli? Ei jäänyt mieleen, kun varmaan paniikissa ompelin jotain ;-) Kesäsivu on finaalityö, syysleiskan tein esikarsintaan.Jokainen finalisti sai käytettäväkseen kaksi kartonkia, kaksi kuviopaperia, journaling-lappusen, ääriviivatarroja ja kaksi leikkuria (joilla oli pakko leikata jotain). Lisäksi käytössä oli Sizzix-leikkuri, kankaita, lankoja, softista, vanhoja kirjoja ja muuta nyhjää tyhjästä -materiaalia.

Tykkään näpertämisestä ja kun noita kahta työtäni vertaa, huomaa että tein minulle hyvin tyypillisen sivun - ompeluita ja leikattu otsikko. Tulin toiseksi ja olen tosi tyytyväinen. Emmon sivu oli ilmeinen voittaja - rento, oivaltava, kaikki toimi. Tykkäsin kyllä muistakin. Hempalta jäi mieleeni journaling-lapun tyylikäs muokkaaminen, Pikkuhelistimeltä lemppariyksityiskohtani oli pieni punainen reunaleikkurilla tehty koriste. Tarjan kirpparikirjaimet sopivat hänen kirppariaiheeseensa.

Pikkuhelistimelle kiitokset maalityöpajasta - oli rento ja luova meininki! Järjestäjille kiitos myös - ihanaa että tapahtuma on olemassa!

15 kommenttia:

ninarsku kirjoitti...

Mukava oli sinutkin livenä tavata, varsinkin kun oli niin hyvä maku paperien suhteen sinulla ;)Onnittelut kakkospaikasta ja nyt vaan sitten niitä stansseja hankkimaan :)

Hemppa kirjoitti...

Onnea kakkospaikasta! Hieno juttu!
Oli muuten tosi kiva taas nähdä ja mukava skräpätä vieressä. Toivottavasti joskus toiste uudestaan, mutta vähemmän stressaavissa merkeissä.
(ja aika hyvin osuin oikeaan arvauksissa, hassua...)

Minna Enqvist kirjoitti...

Onnea paljon ja kiitos seurasta! Kivaa oli!

Anonyymi kirjoitti...

Onnea! ihana kesäpäivä todellakin. just hyvää Sannika tyyliä.
p.s. minä taisin olla se kuka otsikoista maniitsi.

Saija kirjoitti...

Onnittelut, hieno suoritus!

Anonyymi kirjoitti...

onnea! tuommoisia kesäpäiviä nyt sitten vaan odotellaan :)!

oli kiva nähdä, toivottavasti uudestaan taas pian.

Marika kirjoitti...

Onneksi olokohon!

pikkuhelistin kirjoitti...

Nää molemmat leiskat on kyllä superhienoja varsinkin livenä ja tuo finaalityö on kyllä niin taattua Sannika-laatua :)

Ei voi muuta sanoa kuin että kyllä taas oli niin kivaa ihan kaikki! :)

Napsuliini kirjoitti...

Noi sun otsikot on kyllä niin ihania, ei koskaan lopu kirjaimet kesken =) Tykkääsin muutenkin tuon finaalityön kuva, otsikon ja tekstin harmoniasta, siinä on sitä jotain jota on vaikea selittää. Niin ja onnea vielä kerran!!

xing kirjoitti...

Me jännitettiin yleisössä, kun olit lavalla viime hetkeen asti. Ompeleminen on aina hidasta, ja siltä varalta, että et sitä tiedä: olet ehdottomasti omia skräppäysidoleitani. Sinulla on sivuissa oman käden jälkeä ja omia ajatuksia, myös otsikoiden suhteen :)

ommu kirjoitti...

Minäkin olen sanonut varmasti jo useampaan kertaan, että ihailen luovuuttasi ja sitä, miten toteutat sitä sivuillasi. Ne ovat aina niin näköisiäsi!

Ja tykkään muuten myös jutella kanssasi!

Onnea toisesta sijasta!

Veeruliiru kirjoitti...

Onnittelut vielä hienosta sijoituksesta! En voi kuin ihailla taitoasia leikellä itse otsikoita... Ja sitä miten hienosti muokkasit kukkaleikkurin jäljen!
Ja oli niin mukavaa taas nähdä, ei muuta kuin ensi kertaan! =)

lehtipollo kirjoitti...

Onnea hopeamitalistille, sivu on upea! Oli kiva taas tavata livenä :)

Pia K kirjoitti...

Onnittelut, sivut on ihania! Oli kiva nähdä, ehkä pian taas :)

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Onnittelen myöhässä, koska luulin jo kommentoineeni tänne... kaunis työ, kivalla ja kekseliäällä tavalla käytit noita kukkia. Oli myös mukavaa nähdä sinut livenä ja moikata. Ja aion skräpistää sen virkkausreunuksen, se oli ihq.