maanantai 9. elokuuta 2010

Tanssia

Vapaalippuaiheiseen Inspiroidu-haasteeseen osallistun tällä tanssituntiaiheisella sivulla, ajatuksena pääsylippu tanssitunneille. Lykkäsin ylemmän kukan alle oikein konkreettiset pääsyliputkin, niin sisältö ei voi mennä haasteen aiheesta ohi... ;-)
Kukat tein Fabulous Flowers -kurssin krysanteemiohjeella (löytyy tiistain materiaaleista).

Tarinointi on toteutettu minun ja tyttären yhteistyönä.
"Kun olin lapsi, olisin halunnut balettiin. Kuljetusten takia se ei onnistunut, ja asia harmitti minua pitkään. Sinä pääsit eskarilaisena satutanssiin, mutta sen jälkeen tanssiharrastus ei ole sopinut aikatauluumme. Kuinka tässä näin kävi!"

"Minä haluaisin tanssia, koska se on kivaa. Haluaisin balettiin tai johonkin jossa tanssitaan hitaasti. Siellä olisi rauhallista musiikkia. Tanssi on hyvä taito osata."
Jos hyvin käy, alimpaan alueeseen ilmestyy lähikuukausien aikana teksti aloitetuista tanssitunneista. Ja jos huonosti, tytön valitusta kuinka sopivassa paikassa sopivaan aikaan järjestettäviä tanssitunteja ei taaskaan löytynyt... Toivottavasti löytyy - olisihan aika noloa tehdä skräppisivu siitä, ettei lapsi pääse harrastamaan! ;-)

5 kommenttia:

elinarsku kirjoitti...

kaunis ja kiva sivu! ja ymmärrän syvin. jouduin pienenä jättämään baletin, koska aikataulut ei sopinu kuljetuksien kanssa yhteen. nyt haaveilen aikuisbaletista (kokeiltu on!) ja bailatinosta (aivan ihanaa!). :)
kerro sit miten kävi!

Kaisa / Pinjami kirjoitti...

Hihii, minäkin haaveilin pienenä baletista, mutta meillä se kaatui sitten talouspuoleen, tanssitunnit maksoivat liikaa. Nyt ajatus pienestä punkeroisesta Pinjamista balettitutussa kyllä huvittaa :D

Ihana leiska ja hieno idea yhdistää eri ihmisten tarinointeja!

ommu kirjoitti...

Tykkään niin aiheesta kuin toteutuksestakin. Ja kukat on suloiset. Yhdistelty tarinointi-idea toimii.

Meidän tytöt on harrastaneet tanssia baletista moderniin ja nauttineet siitä aikansa. Minulle riittää muutamat pyörähtelyt isännän kanssa silloin tällöin mutta ihailen kaikkia taitajia.

lintsi kirjoitti...

jees, mä kannatan kaikkea tanssia :), itsellä kun on pitkä tanssitausta. joskus harvoin pääsen sijaistamaan mm balettitunteja, mutta zumba taitaa nykyään olla se mikä jotenkuten pitää tanssinälän kurissa kun ei nyt ole mahdollisuutta mennä muille, "oikeille" tanssitunneille.

ihana sivu, toi 1-2-3-4 just hyvä. yhdistetty tarinointi mahtava! ja kaikki odotamme mielenkiinnolla tuon viimeisen tarinointilaatikon tekstiä... :)

Ranu kirjoitti...

Ihana linkki, kiitos siitä.

Toivottavasti sivu saa mukavan lopun! Meillä isä oli se innokas (?) joka kuljetti harrastuksiin, sillä ei ehkä ole tanssista yhtä mukavia muistoja kuin minulla =)