torstai 21. lokakuuta 2010

Menneen talven lumia

Tämän sivun tein pääosin jo keväällä, Intohimona skräppäys -tapahtumassa.
Pohjalla kraft-kartonki, sen päällä muotoonleikattu paperi (jota tuo vasemman reunan raidallinen osuus myös on), valokuva paperin reunan alle pujotettuna ja tarinointialueena revittyä kraftia, joka jäljittelee lumikinoksia.

Valkoisesta huovasta valmistettujen lumihiutaleiden lisäksi innostuin ompelemaan oranssin ja ruskean lumihiutaleen paksusta puuvillalangasta. Ja kaikkien lumihiutaleiden päälle kiinnitin varmaankin kukkien päälle tarkoitettuja Priman koristeita.

Ja sitten kului kevät loppuun, ja kesä, ja lopulta alkoi syksykin lähestyä loppuaan. Ja vasta nyt minua huvitti kirjoittaa tarinointi viime talven lumista.

Otsikoksi olin koko ajan suunnitellut huopakirjaimia. Mutta kuinka ollakaan, mieleeni tuli kokeilla, miten pykäpisto toimisi kartongista leikatun kirjaimen reunassa. Ja toimiihan se! Mutta sen verran aikaa tällainen ompelu vie, että suosittelen vain lyhyisiin sanoihin... Mukavan muotoiset kirjaimet sain leimaamalla ja leikkaamalla.

Hiukan huvittavaa muuten, että käytin näitä kirjainleimasimia nyt vasta toista kertaa. Tai siis se, että ensimmäisellä kerralla leimasin otsikon kesä... ;-)

9 kommenttia:

Pia K kirjoitti...

Mä luulin että otsikkokirjaimet on huopaa, johon olet kirjonut. Hyvältä näyttää joka tapauksessa, kuten koko sivu :) Revityt lumikinokset toimii oivallisesti tekstipohjana.

Kootut teokset kirjoitti...

Tosi hieno sivu. :) Paljon hauskoja ideoita ja erilaisia pintoja. Ja samoin kuin Pia K myös minä menin lankaan otsikon materiaalin suhteen... Täytyy kokeilla noita pykäpistoja joskus itsekin. Tosin ensin pitää ehkä palauttaa mieleen miten niitä tehtiinkään. :D

Marika kirjoitti...

Todella kaunis!

Ja minäkin luulin otsikon olevan huopaa :)

Ihan mahtavialumihiutaleita!!!

Elli kirjoitti...

Ihana, tykkään tosi paljon
ommelluista lumihiutaleista ja
pykäpistoista kirjaimissa:0}

sirppis kirjoitti...

Upeita ja mielenkiintoisia yksityiskohtia ja kiva saada tekovinkkejä näin blogissakin, kun en kurssilla ainakaan tänä syksynä jatka:( ... mutta kiitos vielä kerran kivasta kurssista :)

ommu kirjoitti...

Tuo pykäpistokirjailu saa sanan näyttämään ihanan talviselta ja nuo revityt palat - miksei itselle ole tullut mieleen? Olet kyllä viitseliäs ja kekseliäs (ihan kuin en ennen olisi sitä sanonut) ja taitava!

pikkuhelistin kirjoitti...

Mahtava! Enkä näköjään ollut ainoa, joka meni jekkuun noitten huovalta näyttävien kirjainten kanssa ;)

Veeruliiru kirjoitti...

Mä joskus jo mietinkin, että pistätköhän tätä sivua koskaan esille blogiin.... =)
Lopputulos on uskomattoman kaunis! Jaksan edelleen ihailla noita tekemiäsi lumuhiutaleita, mutta kyllä tuo otsikkokin on upea! HUh, mikä homma...

Anski kirjoitti...

Wow! Ihan mielettämön hieno sivu ja mitä upeita yksityiskohtia! Ei voi kuin huokailla ihastuksesta!