sunnuntai 18. joulukuuta 2011

Jatkoaika

Tein mummun albumiin yksinkertaisen kollaasin, joka sisältää muutamia kuvia parilta viime vuodelta.

jatkoajalla

Mummun albumin tekeminen muutti jokin aika sitten luonnettaan, kun mummu menehtyi. Tosi kiva että tuli tehtyä niitä muistelusivuja yhdessä mummun kanssa - ja toisaalta harmi että emme ehtineet enempää. Mutta joitain sivuja aion nyt vielä tehdä, jotain mummun muistoista ja jotain omista mummu-muistoistani.

Muistakaas muuten kaikki kuvata läheisiä ihmisiänne! Huomasin että meillä kuvataan lähinnä lapsia - nämä kuvat ovat kaikki siskoni ottamia. Kiitos sisko! <3

8 kommenttia:

korppisusi kirjoitti...

Osanotot poismenon johdosta. Ihania kyllä nämä muistelusivut, ehkä pitäisi itsekin tehdä kun on vielä yksi isovanhemmista elossa.

maikko kirjoitti...

Osanotto täältäkin. Minä olen pitkään haaveillut muistojen ylöskirjaamisesta sinun sivujasi nähdessäni, mutta aina se vaan jää.. Kuvia onneksi on ja toisella mummolla meinaa jo mennä hermot, kun niin usein on kamera mukana.

Anski kirjoitti...

Lämmin osanotto.
Muistelusivut ovat kyllä ihania ja kauniita. Kaikissa on sellainen ajaton, mutta kuitenkin vanhanaikainen tunnelma, sellaista lämminhenkisyyttä.

Marika kirjoitti...

Kaunis sivu! Ihania kuvia! Ja kauniisti tallennettu!

Lämmin osanotto. Ja voimia.

Kootut teokset kirjoitti...

Ihan tuli tippa linssiin, kun tätä katselin. Isovanhemmat on vaan niin parhaita ja äärettömän rakkaita. <3 Se on suuri lahja, jos heihin on edes osaan saanut tutustua niin, että itse heidät muistaa.

Suuresti voimia joulunaikaan myös tältä suunnalta.

ommu kirjoitti...

Lämmin osanotto täältäkin!

Project Lifen ansiosta olen ottanut kuvia meidän mummista, kun olemme hänen luonaan olleet. Muuten olisivat varmaan jääneet. Olen siinä onnellisessa asemassa, että äitini on tallentanut omaa elämäänsä ihan viime vuosia lukuun ottamatta. Hienoa työtä teet!

Ja sivu on ihastuttava!

sannika kirjoitti...

Kiitos surunvalitteluista ja muista kauniista kommenteista!

Saija kirjoitti...

Koskettava sivu. Kiva, että kuvat pääsivät käyttöön ja mummu sai oman albumin.