torstai 1. toukokuuta 2014

Muistan vielä blogini salasanan!

Heipat! Sain Nelssonilta haasteen. Tehtävänä on kertoa 11 faktaa itsestään ja vastata 11 esitettyyn kysymykseen. Saisi haastaa uusiakin bloggaajia, mutta näin pitkän blogitauon jälkeen en sentään siihen taipunut. Tämäkin on minusta ihan hyvä saavutus! :-)

Ja tässä tulee:


1. Olen aamun torkku, iltavirkku. Esim. suursiivoukset tekisin mieluiten klo 20-02. Olen pystynyt elämään luontaisen aikatauluni mukaan viimeksi ajalla ennen lapsia.

2. Vaikka olisin miten pahalla tuulella, mieheni saa minut huijattua hyväntuuliseksi.
3. Olen todella hidas kahvinjuoja. Voi olla, että en ole koskaan saanut juotua koko kupillista lämpimänä. Teen kanssa sama juttu.
4. Kuulun lukupiiriin, joka vietti juuri 14-v-synttäreitään. Itse liityin mukaan vuonna 2001.
5. Tyhmät radiojuontajat ärsyttävät minua suunnattomasti. En pysty kuuntelemaan radiomainoksia. 
6. Parasta on se, kun joskus saa olla ihan yksin ihan koko päivän.
7. Toisilla treffeillämme mieheni halusi katsoa kanssani Uuno Turhapuro -elokuvan. Uskoin asian todeksi vasta, kun tosiaan katsoimme sitä elokuvaa.
8. Suosikkiurheilijani on Pyrinnön koripalloilija Damon Williams. Olemme samanikäiset (40). Valitsin sählypaitani numeron hänen mukaansa (32). Kun itse viimeksi pelasin koripalloa, pikkusormeni murtui. Ei taida olla minun lajini.
9. Vuosi vuodelta olen tehnyt siman myöhemmin ja myöhemmin. Tänä vuonna lipsahti niin myöhäiseksi, ettei enää kannattanut. Onneksi äidin sima oli ajallaan tehty.
10. Lempiruokani on sushi.
11. Olen aika yksinkertainen skräppäilijä. Todistusaineisto postauksen lopussa.

Ja sitten vastaukset Nelpan kysymyksiin:

1. Onko sinulla lemmikkiä? - Ei. Yksi ihana koira on ollut muutaman kerran hoidossa. 

2. Mikä on noloin lempinimesi? - Minulla on vain kivoja lempinimiä, mutta yksi siskoni lempinimistä on ollut Saippua.
3. Miksi luulet, että Nelppa haastoi sinut? - Olen jättänyt Nelpan blogiin välillä kommentin, joten hän tietää, että minulla on vielä jonkinlainen hutera yhteys blogimaailmaan, ehkä siksi. :-)
4. Onko sinulla harrastuksia, joista et kehtaa puhua? - Into piukassa aloittamani urheiluharrastukset, jotka loppuvat siinä vaiheessa, kun saan hankittua lajiin sopivat varusteet, ovat ainakin sellaista vähemmän mainostamaani aluetta.
5. Kenet haluaisit tavata? - Ali Edwardsin, Tori Amosin, Margaret Atwoodin.
6. Jos joutuisit luopumaan yhdesta aististasi, mikä se olisi? - Hajuaistin menetyksestä ehkä olisi vähiten haittaa, vaikka ei sekään kivaa olisi.
7. Missä olet muita parempi? - Ennen olin ihan paras nukkuja, mutta en enää, se harmittaa. 
8. Kenestä olet ylpeä? - Omista lapsista, kun oikein tosissaan ja sinnikkäästi tekevät parhaansa jossain vaikeassa asiassa.
9. Mikä sai sinut viimeksi itkemään? - Huoli.
10. Mikä sai sinut viimeksi nauramaan? - Vitsi, mauton, ruokapöydässä.
11. Kuka sai sinut viimeksi punastumaan ja miksi? - En muista, mutta varmaan tein itse jotain tosi noloa. Liikunnan jälkeen olen aina punanaama pitkän aikaa.


i-love

Ja sitten lupaamani simppeli skräppäys... Myönnytyksenä mixed media -buumille on sinisiä vesiväriläiskiä, joiden päälle embossasin I Love -leimat. Lisäksi kartonkia, ompelua, lankasykerö (toinen myönnytys nykytrendeille :-) ), nappi. Kun elementit tätä vauhtia hupenevat, skräppäyksissäni ei kohta ole kuin pelkkä kartonki. Mutta olkoon niin sitten. :-)

Tämä bloggaaminen oli tosi kivaa! Kiitos Nelsson!

3 kommenttia:

Nelsson kirjoitti...

Oli kivaa lukea :)

sirppis kirjoitti...

Joo, tosi kivaa luettavaa ja muutenkin mukavaa kuulla sinusta pitkästä aikaa!

ommu kirjoitti...

Oi kun tykkäsin lukea! Ja nähdä myös tuon "yksinkertaisen" skräppisivun, kun me minimalistit tunnumme olevan jo ihan paitsiossa.