maanantai 23. kesäkuuta 2014

Kun luokassa on sijainen

Tein tässä jokin aika sitten vuoden verran opettajansijaisuuksia - äidinkieltä yläkoulussa, luokanopettajan hommia ja maahanmuuttajaryhmien opetusta alakoulussa. Ensimmäinen pätkä oli rauhattomana tunnetussa yläkoulussa, ja se oli kohtalaisen karaiseva kokemus. Viikon sijaisuuden ensimmäisen päivän jälkeen vararehtori kysyi, palaanko seuraavana päivänä - kaikki sijaiset kuulemma eivät palaa. No, palasin, ja hyvä niin - karmaisevan alun jälkeen löytyi hyviäkin hetkiä ja jälkikäteen saattoi kaikkea aina verrata ekaan sijaisuuteen - aina oli helpompaa. ;-)

Tuosta on nyt jo aikaa, kaikki koululaiset ovat kesälomilla, mutta tässä kuitenkin aiheesta tekemäni leiska... ja leiskan tekemisestäkin on aikaa, nyt vain sain blogiin asti.

pikkushokki

Kuvan on tarkoitus olla ankea, värimaailman samoin, ja aika hyvin mielestäni onnistuin. ;-)

Tummasta vaaleaan liukuvat väriliuskat ovat värikorteista maalikaupasta, ja niiden päällä on kuviopaperista leikattu kuvio. Valkoiset läiskät oikeassa reunassa ovat Distress Stain -roiskaisuja, joiden olisin toivonut roiskautuvat vähän enemmän. Pikkumuistot kirjoittelin pikkulapuille, ja koristeiksi kiinnitin nappeja ja haaraniittejä.

2 kommenttia:

Minna Enqvist kirjoitti...

Tässä on kyllä tavoitettu sellainen koululaitoksen jäykkä ja joustamaton ilme. :)

sannika kirjoitti...

Hah, kiitos! :-)