tiistai 4. maaliskuuta 2008

Kirjavaihto

Osallistun FinnStamperin Sarin organisoimaan kirjavaihtoon, ja sivut tulivat tänään postissa. Ihania aiheita! Ihan erilaisia sivuja. Tästä on helppo innostua!

Oma aiheeni on "Partly Human", ja odotan mielenkiinnolla millaisia sivuja siitä syntyy. Kanteen laitoin yhden lintupään, joiden parissa olen askaroinut ennenkin.

Mieluiten teen aina kaiken suomeksi, mutta tällä kertaa lipsahti englanninkielinen otsikko. Niinkin tylsästä syystä kuin että suomeksi "Osittain inhimillinen" on niin pitkästi sanottu ettei kirjaintarroja riittänyt. Eikä olisi oikein mahtunutkaan... Seli seli. Hö.

Näköjään olin ainoa joka laittoi tehtäväksi värillisen sivun. Vaihtokavereille tiedoksi: saa sen peittää jos haluaa!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Mielenkiintoinen aihe! Aiheuttaa varmasti miettimistä, mutta ihanaa kun vaihdossa on aiheita joita ei itse osaisi edes keksiä. Toivottavasti kaikilla riittää "siivet" ideoita sekä minun että Viken kirjaan. :)

Anonyymi kirjoitti...

Heissan!
Sinulle on yksi juttu blogissani!
:)

Anonyymi kirjoitti...

Moikka, huomasin että yksi ohje jäi puuttumaan minikirjastani. Olin ajatellut että reiät tulevat sivulle, mutta jos olet ehtinyt jo tekemään sivun toisin niin ei haittaa. :) Hauskoja askarteluhetkiä!

Anonyymi kirjoitti...

Onpas sulla hieno kansi! Ja mahtava aihe. Musta oli vaan hyvä sulla oli erivärinen sivu. Itse melkein meinasin laittaa mustan, mutten sitten rohjennut :/ Mä teen muuten päinvastoin aina kaiken enkuksi, mutta joskus lipsahtaa jotain suomeksi ;)Askarteluintoa!