torstai 28. elokuuta 2008

Arjen ylellisyyttä

Tämän viikon Inspiroidu-haasteen aiheeksi oli ideoita suorastaan jonossa, arjen ylellisyyttä on niin monenlaista. Aika moni ajatus oli sama kuin jollakulla muullakin - oma aika, suklaa, kauniit esineet, nukkuminen... Toteutin sivun kukista - kotona pitäisi aina olla kukkia arkea sulostuttamassa. Valintakriteeerinä oli osittain sekin, että kuva sattui olemaan valmiina.

Sivu on tulossa minä-kirjaan jota aloittelin elokuun alussa. Vaihdoin värimaailmaa kokonaan ja koen että nämä lapselliset pinkit ja pastellit ovat enemmän minua. Nyt tuntuu että syntymässä on kiva kirja! Sen ensimmäisen tekemäni sivun teen uusiksi, ja varmaan sivuja tulee muista noista ylellisyyksistäkin. Sivun koko on 6 x 6 tuumaa.

Ylellisiä koriste-elementtejä ovat "timantit" vaaleanpunaisten kukkien keskellä ja "helmet" sinisten kukkien keskellä. Nuo Doodlebugin Frill-paperinauhat ovat mielestäni aivan ylisöpöjä. Vaaleanpunainen on oikea väri, siniset maalasin akryyliväreillä jotta sain sivulle lisää ruiskukkien sinistä. Paperi Collage Pressin Citrusta, kirjaimet Heidi Gracen siirtokirjaimia, pikku pätkä nauhaa käsityöliikkeestä ja helmet nappasin keskimmäisen helmilaatikosta. Sain luvan jälkikäteen ;-) Kynät 2 eri paksuista Zig Writeriä.

Sivua tehdessäni tajusin, että tämän kirjan kanssa minulla on elämäni tilaisuus antaa materiaalien pursuilla sivujen ulkopuolelle. Huippua!

6 kommenttia:

xing kirjoitti...

Tosi kaunis sivu! Tykkään kaikesta, erityisesti tuosta sivun reunan yli menevästä koristeesta - hieno!

Anonyymi kirjoitti...

Kaunis sivu. JA olen samaa mieltä kukkien tuomasta ylellisyys aspektista.
Mutta lisää ylellisyyttä tiedossa, oletko jo nähnyt tämän?
http://www.intohimonaskrappays.fi/1

sannika kirjoitti...

Kiitos!

Emmo, ilmoittauduin jo! Nähdäänkö siellä?

Anonyymi kirjoitti...

Oikeastaan yritin soittaa illalla, noista majoitus järjestelyistä, hehee!

Nähdään siellä!

Pia K kirjoitti...

Aivan ihana väriyhdistelmä, tosi kaunis valokuva, hurmaava taustapaperi - tykkään tästä sivusta, vaikka yleensä en niin kukista skräppäämisessä välitä.

pikkuhelistin kirjoitti...

Tykkäsin kans valtavasti tästä, tosi nätti. Väriyhdistelmä ja tuo reunan ylittävä koriste miellyttää erityisesti :) Kukat on kyllä tosiaan arkipäivän ylellisyyttä!