lauantai 4. lokakuuta 2008

Päiväunien jälkeen

Tämän viikon Inspiroidu-haasteessa piti yhdistää otsikko ja journaling. Tekstin tyyli oli helppo valita, olin nimittäin juuri nähnyt tällaisen ja suunnitellut että pitää kokeilla. Tekstiä oli kiva tehdä, vähän työläämpi tietysti kuin liimailla kirjaintarroja. Tosin tuntuu että tämä leiska voi albumissa näyttää vähän yksinäiseltä, ehkä tälle pitää tehdä kavereita :-) Jotkut voimakkaammat värit olisivat tehneet tekstille paremmin oikeutta, mutta halusin siitä huolimatta käyttää näitä rauhallisia sävyjä.

Ensin mallasin kuvan paikalleen, sitten tein tekstin, ja sitten menikin kauan, että keksin mitä tähän leiskaan laittaisin. Pidän valitsemistani papereista kovasti, mutta en osannut laittaa niitä yhtään isompia palasia. Tuntui jotenkin pakolliselta laittaa nuo pikku palaset, kun vasemman alanurkan piirustus on paperista kopsattu.

Alla perus-Bazzill, linnut samoista SEIn papereista kuin nuo pienet nelikulmiot, Doodlebugin Frill-paperinauhaa, akryylivärejä. Kyninä käytin Zig Writeriä 005 ja se oli ehkä liian kapeakärkinen, valkoisena Sakuran Glaze joka taas teki tähän tarkoitukseen hiukan epätarkkaa jälkeä. Mutta ihan jees kokonaisuus silti mielestäni :-)

10 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

mä tykkään tästä. aihe ja viun rauhallisuus on loistava kokonaisuus. erityisesti pidän noista piirrustuksista.

Anonyymi kirjoitti...

siis sivun

Mia kirjoitti...

IIIIIIIIIIHANA!! Siis kertakaikkisen ihana sivu, niin harmoninen!!

Anonyymi kirjoitti...

aivan ihana! tuo teksti on niin hieno!

xing kirjoitti...

Hieno sivu: teksti varsinkin jäi mieleen.

Onko sinulla muuten suosikkia valkoisten kynien joukossa? Sitkeästä etsinnästä en ole löytänyt valkoista kynää, jonka jälkeen olisin tyytyväinen.. Suositukset siis tervetulleita :)

sannika kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Xing, tuo Sakura on toistaiseksi ainoa valkoinen kynäni, enkä sitä kyllä suosittele mihinkään tarkkaan hommaan. Eli itselläkin on edessä paremman etsintä.

Anonyymi kirjoitti...

Upeasti toteutettu sivu =

Anonyymi kirjoitti...

Ihana hempeä tunnelma tässä leiskassa, tykkään. :)

pikkuhelistin kirjoitti...

Tämä tosiaan on niin ihanuus! Uskomaton tunnelma ja jotenkin niin pehmeä leiska. Teksti näyttää todella hyvältä ja nuo piirretyt kukkaset on kans tosi hienoja :)

Anonyymi kirjoitti...

Ei voi sanoa muuta kuin että ihanan kaunis