lauantai 6. joulukuuta 2008

Piparireunoja

Inspiroidu-haasteena oli laitella leiskaan piparireunoja. Haaste tuli kuin tilauksesta. Lahjaksi menevässä projektissa päällystän kohta piparireunaisia sivuja, ja pääsin nyt harjoittelemaan sitä. Huomasin että itse päällystys ja muodon leikkaaminen askarteluveitsellä ei ole ongelma, mutta jostain syystä minun on hyvin vaikea saada elementtejä sivulle suoraan. Jollain lailla piparit reunassa hämäsivät, tai sitten salmiakkiruutukuvio. Mittasin ja mittasin, mutta en nähnyt mikä on vinossa. Lopulta laitoin tuon pystyssä olevan samettinauhan hieman vinoon, ja sen jälkeen kaikki näyttää olevan paremmin suorassa... En tajua.

Halusin tasapanottaa kaikkia pipareita vähän karskimmalla aiheella, eli massiivisilla liikenneratkaisuilla, joiden ystävä olen. (Outo juttu, vai onko?) Otsikko ei ole paras mahdollinen, mutta a-kirjaimet ovat setistäni loppu ja kiireessä otin käyttöön ensimmäisen aattoman vaihtoehdon, joka mieleeni juolahti.

Kuvan tulostin netistä ja korvaan sen jossain vaiheessa omallani, kunhan lähden sopivan valoisana päivänä ajelulle johonkin liikenten solmukohtaan. Tämä kuva näkyy olevan helikopterista otettu, joten omasta kuvastani tulee vähän erilainen. Kunhan saan siihen muutaman kerroksen eritasoliittymää, olen tyytyväinen :-) 

Tämä tuli taas minä-kirjaan, sivun koko 6 x 6 tuumaa.

7 kommenttia:

xing kirjoitti...

Yllättävä aihe. :) Heti tulee mieleen monta kaupunkia, joissa sinun kannattaisi käydä.

Anonyymi kirjoitti...

Loistava aihe. En ole koskaan tullut edes ajatelleeksi moista, mutta onhan ne kiehtovia. Hienosti kyllä tasapainottaa kuva hempeitä värejä.. :)

pikkuhelistin kirjoitti...

Baula kyllä vei sanat suustani. Kivan pirteä kokonaisuus ja mukavan erilainen aihe :)

Anonyymi kirjoitti...

Hih, mahtavaa nähdä välillä sivuja vähän erikoisemmista aiheista :D Hauska yhdistelmä pirteän tyttömäisten värien kanssa.

Marita kirjoitti...

Jopa kuvan teistä löytyy piparkakun muotoa! :)

Anonyymi kirjoitti...

siis aivan loistava aihe! ja kiva sivu.

Anonyymi kirjoitti...

Hieno, erikoisesta aiheesta oleva sivu. Tykkäsin noista väri vallinnoistasi erityisesti.