perjantai 17. huhtikuuta 2009

Perhosia!

Ostin elämäni toisen kuvioleikkurin. Ensimmäinen oli kukkakuvio paperiaskarteluharrastukseni alussa. Kerran sitä kokeiltuani huomasin, että en pidä kukan muodosta lainkaan. Toinen on perhonen, ja nyt ensimmäisen käytön jälkeen huomasin, että pidän siitä todella paljon! Kukkaleikkurista oppineena surffasin läpi varmaankin kaikki maailman perhosleikkurit, kunnes päädyin Martha Stewartin Classic Butterflyhin. Eipä tässä leiskassa kovin paljon muuta olekaan kuin noita perhosia. Sen verran kalvoa, että voin osallistua läpinäkyvään Inspiroidu-haasteeseen. Kahdesta elementistä näkee läpi: kuvan päällä on kalvo, jossa on valkoisia kiemuroita kulmissa. En ole aiemmin kokenut sen käyttöä luontevaksi, mutta niin vain laitoin sen tähän. Kalvo on 10x15-senttiseen kuvaan ja leiskan kuva on 10x13, joten laitoin kalvon eri suuntaan kuin kuvan. Olisihan kalvon voinut leikata, mutta en halunnut kalvon saumaa kulkemaan kuvan yli. Ihan jees ratkaisu, kai. Ja toinen läpinäkyvä on oikean yläkulman perhonen (o.s. hammasharjapakkauksen muovi ;-)

Lähikuvia on nyt oikeastaan vain perhosista. On ne ihania! :-)

Tämä on muuten ensimmäinen leiskani, johon en kirjoittanut omaa tekstiä ollenkaan. Kun tytön kaverihan tässä on mukana eikä minun :-)

9 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Perhoset ON ihania! Ja tuo kuvioleikkuri juuri passeli. Herttainen sivu - ja tosi kiva, että on tyttären teksti. Läpinäkyvä perhonen - vau!

Hanna kirjoitti...

Ihania perhosia lentelee sivussasi. Upea. :)

xing kirjoitti...

Hammasharjapakkauksesta leikattu perhonen on hieno. :) Ja itse kirjoitettu journaling ihana

omuli kirjoitti...

Mullakin iskee kohta perhoskuume! Journaling on liikuttavan ihana :)

pikkuhelistin kirjoitti...

Tää on ihan huippuhieno! Tykkään kun perhosia on noin paljon :) ja värit nyt tietty taas on herkut!

Anu kirjoitti...

Perhoset on ihania. Mistä löysit lävistimen, samaa olen yrittänyt etsiä?

sannika kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Anu, huusin eBaysta. Nyt sen saisi myös scrapbook.comista, luin juuri että ovat ottaneet Martha Stewartin tuotteet valikoimiinsa ja tämäkin sieltä löytyi. Eli kaukaa joutuu tilaamaan, en ole Suomessa nähnyt missään.

Veeruliiru kirjoitti...

Tää on niin mahtava!! Perhosia ei voi koskaan olla liikaa.... Journaling on just hieno!

Leikkaako tuo punchi noin paksua kalvoakin? Itse en ole koskaan uskaltanut kalvon leikkaamista, kun pelkään, että se jää jumiin leikkuriin... (nössö)

sannika kirjoitti...

Ei se kalvo tuntunut niin paksulta - itse asiassa ei tullut mieleenkään että leikkuri olisi voinut jumiutua. Kertoo ehkä kokemattomuudestani kuvioleikkureiden kanssa...