maanantai 20. huhtikuuta 2009

34, 36, 40, 42 ,44, 46, 48, 52

Löysin kirpputorilta pussillisen numerokokonauhoja. En yleensä ikinä löydä kirpparilta mitään hauskaa, joten ilahduin suuresti. Nauhana nämä eivät ole kovin laadukkaita (juuri niitä, mitkä kutittavat niskassa...), mutta nuo vanhanaikaiset kokonumerot ovat mielestäni tosi symppiksiä. Jo ostaessani tiesin, että 36-nauha tulee esiintymään 36-vuotisleiskassani kesällä. Olen nähnyt netissä monia hauskoja ideoita synttärileiskoista, saapa nähdä millaisen itse sitten toteutan.
Veikkaan, että en kuitenkaan saa itse käytettyä näitä kaikkia nauhoja ikinä. Niinpä ajattelinkin ehdottaa pientä hassua vaihtoa. Jos joku muu haluaa näitä nauhoja, voi lähettää osoitteensa minulle sähköpostiosoitteeseen listamania09@gmail.com. Lähetän metrin jokaista nauhaa, kokonumerot siis 34, 36, 40, 42, 44, 46, 48, 52. (Tai monta metriä yhtä, jos tiedät haluavasi vain jotain tiettyä numeroa. Kuten sovitaan!) Ikävä kyllä 38 ja 50 puuttuvat väleistä. Ja vaihdossa voi minulle lähettää jotain kivaa, hassua tai yllättävää askartelussa käytettävää juttua. Se voi olla "oikea" askartelutarvike tai jokin yllättävä löytö kuten nämä nauhatkin. Nauhat eivät ole arvoltaan mitenkään huippukalliita, joten vaihdokin pitäisi olla myöskin pikkujuttu. Omaa vaihdokkia ei tarvitse hyväksyttää minulla etukäteen, koska kyseessä on pieni hassu vaihto. Kiinnostaako? Jos kiinnostaa, laita sähköpostia!

-----
Mieheni täytti pyöreitä vuosia, joten 40-nauha pääsi sitomaan lasten lahjaa. Jokainen lapsi vastasi kysymyksiin isästä ja koristeli sivunsa, minä tein kannet ja reiät ja kokosin sivut vihkoksi. Kysymykset ovat Facebookissa kiertäneestä listasta, jota käytin jo aiemmin, mutta muutettu isää koskeviksi. Noita kysymyksiähän voi kohtuullisen helposti keksiä itsekin, mutta näköjään valmis kysymyslista saa minut toimimaan.

Kuinka pitkä isäsi on? - Jotain 4 metriä.
Mitä isäsi tekee, kun et ole itse paikalla? - Puhuu puhelimiin.
Mitä samaa on sinussa ja isässäsi? - Että me tykkäämme toisistamme.
Mitä eroa teissä on? - Isä on aikuinen ja minä olen lapsi.
Mikä on isäsi lempipaikka? - Suomi.
Luulen, että käytän samaa formaattia myös mummujen äitienpäivälahjoihin. Helppoa ja hauskaa... Ja vielä edullistakin - koko juttu syntyi jämäpaloista!

8 kommenttia:

ammax kirjoitti...

Hauska löytö!

Veeruliiru kirjoitti...

Kaikkea sitä löytää, kun katsoo sillä silmällä! Aivan ihanan kirjan olet tehnyt ja muksujen vastaukset on aivan parhaita!

Ps: mun täytyy selvästi rohkeemmin kokeilla punchien kanssa eri materiaaleja!

ommu kirjoitti...

Loistoidea tuo kirja (ja varmasti skräpistän) - ja ihanat nauhat... vaan ihan vääriä lukuja, valitettavasti.

sannika kirjoitti...

Ekat nauhat lähtävät uusille omistajilleen tänään, edelleen saa ilmoittautua!

minnako kirjoitti...

Ihana löytö. Laitan s-postia!

ninarsku kirjoitti...

Ihana toi kirjanen. Lasten vastaukset on vaan niin hellyyttäviä.

Pia K kirjoitti...

Vau mikä hieno löytö! Nauhat kiinnostaa, mutta katsotaan myöhemmin, jos sulta niitä vielä liikenee.

sannika kirjoitti...

Ilmoittele kun haluat, nauhoja kyllä riittää!