keskiviikko 27. toukokuuta 2009

Oma listani: Puut

Ehkä vähän noloa, mutta itseltäni on jäänyt mooonta Listamania-listaa tekemättä. Syynä on se, että valitsin sivun kooksi 4 x 8  tuumaa, ja se tuotti minulle tuskaa. En kuitenkaan halunnut pakottaa itseäni tekemään sivuja, koska kyseessä on harrastus ja sen on tarkoitus olla hauskaa. Harkitsin koon vaihtamista, jos vaikka se auttaisi. Mutta yhtäkkiä koin valaistumisen, ja ainakin tämä sivu syntyi luontevasti. Postaan pikaisesti ja sitten menen tekemään seuraavaa :-)

Aiheena siis puut. Kuva ei ole minun ottamani, vaan käytin jossain esitteessä ollutta kuvaa. En testannut happoja, koska en aio Listamaniaa tehdessäni välittää niistä. Listamania on minua, ei jälkipolvia varten. (Tämä oli se valaistumiseni... Näyttää vähän vaatimattomalta näin kirjoitettuna...) 

Paperisuikaleet tekstin pohjalle leikkasin samasta esitteestä, lisäksi käytin vain muutaman numeron ja kirjaimen ja ompelulankaa, jolla varmistin niiden pysymisen.

Jahas, ja äkkiä takaisin askartelupöydän ääreen!

4 kommenttia:

baula kirjoitti...

Yksinkertainen on kyllä kaunista. :) Tuo ompelulanka näyttää niin älyttömän hyvältä että!

Pia K kirjoitti...

Kaunis sivu, ja valaistumisen ymmärrän täysin - hyvä kun nyt syntyy, anna mennä! Ompeleet valkoisilla kirjaimilla tuo ihanasti mieleen koivun rungon...

Anonyymi kirjoitti...

tosi kaunis sivu ja ompelulanka näyttää hienolta! mullakin on monta listamania-sivua rästissä, mutta kyllä ne aion kaikki vielä tehdä!

Anski kirjoitti...

Kaunis sivu, ihanan vihreää <3<3