sunnuntai 7. kesäkuuta 2009

Pari nappia

Inspiroidu-haasteena oli käyttää nappeja, ja tulihan niitä jokunen. Tarkoituksenani oli laittaa niitä paljon enemmänkin, mutta napit eivät suostuneet asettumaan kivasti. Ei tullut rikottua rajoja tällä kertaa - nappien käyttö on minulle aika tyypillistä rivistöä. No, huvikseni laskin että aiemmissa leiskoissa suurin nappimäärä on 10, ja tässä niitä on sentään 14 - onhan se enemmän kuin yleensä :-)Nämä kuvat olin teettänyt aikeenani tarinoida lapsen synttäreistä, mutta muutinkin suunnitelmaa ja leiska kertoo kummista. Sikäli iso kuva ei liity ihan täsmälleen aiheeseen, mutta näköjään käytin sen tässä kuitenkin.
Tarinointialueet leimasin akryylimaalilla. Tykkään sen hiukan rouheasta jäljestä. Kolmivärinen sininen paperi keskellä on vellumia, ja ainakin sen pintaan maali jäi hiukan koholleen. Tosi kiva!

Olen käyttänyt viime aikoina ompelukonetta tosi paljon, tässä myös. Syynä on se, että en ole viitsinyt viedä konetta takaisin varastoon, vaan säilytän sitä askartelupöytäni alla. Voin nostaa sen käyttöön koska tahansa, tosi näppärää! Jos joskus toteutan sellaisen käytännöllisen askartelualueen järkevine säilytysratkaisuineen, täytyy pitää tämä vinkki mielessä ;-)

5 kommenttia:

Laura kirjoitti...

oiiiih, miten ihanat värit tässä!

omuli kirjoitti...

Samaa mieltä kuin Laura, ihanat värit. Lisäksi tykkään miten olet laittanut nappeihin pitkät langat, tosi kivan näköinen. Ja tuo tarinointileimasin on kanssa kiva!

Anonyymi kirjoitti...

mä tykkään kans noista nappien hännistä. ja muutenkin aikas kiva kokonaisuus.

xing kirjoitti...

Värit ovat jännät ja ihanat, toimiva kontrasti

Anski kirjoitti...

Vitsit, onpa kiva väriyhdistelmä tässä, ihana. Tosi kauniin näköinen sivu kokonaisuudessaan ja sisältää paljon ihania yksityiskohtia.