maanantai 15. kesäkuuta 2009

Omat listani: Tanssit & Ärsyttävät

Listamaniaa pitkästä aikaa, kahden sivun verran.

Lempitanssit -aiheesta en keksinyt mitään, mutta kun varastoa siivotessa löysin historiallisen pääsylipun, tein listan "pakko tanssia" -biiseistä. Taidan olla vähän historiallinen tyyppi. Minun nuoruudessani pääsylipuillakin oli luonnetta... Tämä pääsylippu on tehty kopiokoneella, kulmissa näkyy leikkaamisen kohdistamista helpottavat kuviot (joilla varmaan on nimikin, mutta ei nyt muistu mieleen). Päivämäärä on tietenkin kirjoitettu tussilla. Ja samanlaisia pääsylippuja olin laittanut talteen muunkin värisinä. Taas kerran todiste siitä, että mitään ei pidä heittää pois, jotain paperilappuakin voi tarvita vaikka 17 vuoden päästä!

Ei tämä varsinaisesti skräppäilyä taida olla, mutta mukava nostalgiatrippi oli muistella näitä biisejä, joista edelleen tulee sellainen "nyt tanssimaan" -fiilis!

Ärsyttävien listan aloitin aikeenani piirustella. Päädyin linkin kautta Michelle Houghtonin Oddles of Doodles -kurssin ilmaiseen esittelyoppituntiin (pdf), otin kynät ja aloitin. Kokeilin vähän sitä ja tätä ja päädyin puhekupliin ja mustavalkoiseen reunukseen eli ihan eri juttuihin kuin suunnittelin. Olisi voinut tulla ihan jotain muutakin, mutta en jaksanut pyöritellä tätä enempää. Voisikin sanoa, että yksi ärsyttävä asia on leiska (tms) joka vaan ei ota valmistuakseen... ;-)

4 kommenttia:

pikkuhelistin kirjoitti...

Aivan, mitään ei pidä heittää pois. Ja jos heittääkin niin sitä sitten tunnetusti olisi tarvinnut kahden viikon päästä :D

Tykkäsin molemmista sivuista mutta varsinkin ärsyttävissä asioissa oli jotain kovin vetoavaa. Tykkään niin valtavasti sun käsialasta ja nuo puhekuplat on tosi hienoja!

baula kirjoitti...

Kiitos tästä ideasta. Tuo tanssit on aiheuttanu mulle niin paljon päänvaivaa listan aiheena. Taidan skräpistää tämän aiheen..

Huippu lista myös ärsyttävistä asioista, monia sellaisia jotka ärsyttää, mutta ei vaan ole koskaan tullut ajatelleeksi. Puhekuplat on ihania!

Anski kirjoitti...

Käheitä biisejä listassa :D
Mullakin on ollut ongelmia tanssiaiheen kanssa, kiva idea tämä.
Toisen sivun puhekuplat on valloittavia. <3

lehtipollo kirjoitti...

Hienot sivut, etenkin Ärsyttävät puhekuplineen! Olen samaa mieltä lieneestä ;) Kiva kun sinäkin olet tulossa risteilylle!