maanantai 6. heinäkuuta 2009

Kesäelämää ja suunnittelua

Hei vaan, elossa ollaan...! Askartelupöydällä on jo pitempään lojunut yksi keskeneräinen leiska, eikä se kesästä nauttiessa ole edes stressannut.

Mutta jotain sentään olen saanut aikaiseksi. Toinen Viikko elämästä -projektini on käynnistynyt. Viime viikko meni kuvaamiseen ja kuvia on nyt kovalevyllä vajaat 400. Lähitulevaisuudessa näyttäisi olevan kuvatilauksen tekeminen!

Papereiksi valitsin Basic Greyn upouuden Lemonaden ja paperipakkaus (ja muuta pientä) on jo matkalla meren ylitse. Siinä on ihanat värit ja useita "yksivärisiä" papereita, jotka toimivat kuvien taustalla loistavasti. Tällaisessa käytössä on etu myös se, että BG:n paperit ovat yksipuoleisia ja melko ohuita (tai ainakin tähän asti ovat olleet). Sivun molemmille puolille tulee paperit ja kuvia, eikä siitä silti tule liian paksu.

Formaattia pyörittelin mielessäni pitkään, ja päädyin samaan BG:n Half Pint -albumiin kuin mitä käytin ensimmäisen viikon dokumentoinnissa. Kun kerran olen tekemässä neljän vuodenajan sarjaa, haluan niiden olevan pitkälti samaa tyyliä. Eli neliöleikkuri pääsee taas töihin... :-)

Ettei postaus jäisi kokonaan kuvattomaksi, voin esitellä mukavasti kasvaneen minialbumivarastoni:
Ostin keväällä 7Gypsies ylläripakkauksen, jonka kuvailu oli Naked Possibilities Pack - 70 dollarin arvosta minejä ja muuta chipboard-tavaraa 35 eurolla. Ja kun tästä hinnasta oli vielä pudotettu puolet pois, sai 17,50 dollarilla aika mukavasti minejä :-) Postimaksut toki tasasivat alennusta jonkin verran.

Oikeassa reunassa on kolme miniä, jotka voitin Inspiroidu-haasteen arvonnassa. Finnstamperin sponsoroima palkinto oli kuin juuri minua varten suunniteltu, siinä oli nämä minit ja lisäksi ukkeleita ja akkeleita, kaikista tykkäsin!

Vasemmassa alakulmassa on perhosalbumi, jonka sivuja suunnittelen käyttäväni maskina suihkutettavien maalien kanssa. Saattaa siitä silti joskus tulla albumikin.

Ja alhaalla oikealla on vielä kolme noita Half Pint -albumeita Viikko-projekteja varten - ostin niitä nyt varmuuden vuoksi tarpeeksi, ettei vaan kävisi niin että niiden tuotanto lopetetaan ja joutuisin muuttamaan neljän vuodenajan sarjani tyyliä kesken kaiken...!

2 kommenttia:

pikkuhelistin kirjoitti...

Voi innolla odotan uutta viikko elämästä-pläjäystä :) se edellinen oli niin mahtava!

Mullakin oli vastaava albumi työn alla mutta haaveeksi jäi taas. Alkuviikon jaksoin kuvata ja kirjoittaa ajatuksia ylös ahkerasti mutta ote herpaantui parin viimeisen päivän aikana ja plörinäksi meni koko juttu! Ehkä yritän taas pian uudestaan ;)

xing kirjoitti...

Minullekin on jäänyt mieleen aikaisempi viikko elämästä -kirjasi, se oli niin hieno. Ihana, jos siitä tulee uusi versio :)

Askartelutarvikkeiden järjestämisintoilijana oli myös kiva nähdä väläys tarvikkeista