lauantai 25. heinäkuuta 2009

Hopeatyttö

Parasta haasteissa on se, kun joskus haasteen luettuaan ihmettelee, miksei ole itse tullut ajatelleeksi jotain. Kuten vaikka metallikoristeita näiden kuvien yhteyteen. No onneksi siitä tuli Inspiroidu-haaste!
Leiskan pohjana on 12x12 -tuumainen valkoinen kartonki. Sen päällä on musta kartonki, jonka päälle kokosin kuvat ja kuviopaperit. Nuo pallolliset paperit ovat sellaisia, että hetken kokonaista paperia katsottuaan näkee palloja seinässäkin. Tämän enempää niitä ei siis kerralla voi käyttääkään. ;-)

Kukkakoristeet vääntelin itse rautalangasta. Apuna käytin työkalua, jonka sain mieheltäni joululahjaksi. Olisiko pihdit tai tongit? Muistan miten paketin avattuani mietin, mitä ihmettä niillä ikinä tekisin. Mutta niin vain tuli käytettyä!

Kuvista ja paperista pois leikatun ympyrän ja koristeen siellä sisällä olen nähnyt jossain, mutta en muista missä. Hauska tapa tehdä tilaa koristeelle kuitenkin! Leikkuri, jolla tuo reiän sisällä oleva piparireunainen ympyrä tehdään, on muuten nimeltään Stamp of approval, mikä myös sopii leiskan palkintoteemaan.
Täytyy vielä korostaa, miten monipuolisesta leiskani täyttää haasteen metallivaatimukset. Metallisia koristeita on kahta eri lajia, otsikon kirjaimet ovat hopeanväriset ja hopea on mainittu otsikossa ihan erikseen! Heh heh :-)

10 kommenttia:

ommu kirjoitti...

Hieno sivu! Monipuolinen ja runsas mutta silti tulee rauhallinen vaikutelma. Taittelemasi metallikukat ovat upeita! Ja hopea on hopeaa, tulipa se missä muodossa hyvänsä :)

pikkuhelistin kirjoitti...

Ihanan pirteä ja reipas leiska! Tässä oli tosi paljon juttuja, joista tykkäsin. Koristeelle leikattu kolo on mahtava, koriste pääsee hyvin oikeuksiinsa :) Metallikukat on kans tosi hienoja.

Mulla on kans muutama tuollainen paperi, josta pallot jää silmiin :D Vitsi että niitä on vaikea leikatakin kun silmissä vaan niin vilisee!

Laura kirjoitti...

Kertakaikkisen upea!!!! Minä tykkään kyllä ihan älyttömästi. Paperit on ihania ja kuvat on ihan huippuja!

Anonyymi kirjoitti...

mä tykkään tästä! kivat kukat!

Hanna kirjoitti...

Tykkään paljon asettelusta ja nuo rautalankakukat on tosi makeet! :)

Mokkasi kirjoitti...

Hieno sivu. Metallikukat on hienoja ja värit sopii hyvin yhteen! :)

Pia K kirjoitti...

Jee, onpa hopeista! Metallikukat on aivan ihania, mä niin tykkään metallilangoista ja varmaan puuhastelisin niiden kanssa useamminkin, jos ne suostuis tottelemaan vähän paremmin...

ninarsku kirjoitti...

IIIHANA! Kukat on niin hienoja, että nyt on pakko ajaa kotiin rautakaupan kautta :) Ihanasti sivussa väriä ja silti metallinväristä metallia. :)

lehtipollo kirjoitti...

Mahtavat kukat ja kuvat! Pilkullisia papereita on juuri sopivasti, eivät vilise vielä silmissä :)

Anski kirjoitti...

Vitsin kivoja rautalankakukkia! Ihanan reipas sporttinen sivu :)