tiistai 6. lokakuuta 2009

Synttärit!

On aika lailla kaksi vuotta siitä, kun perustin tämän blogin. Tosi hyvä että perustin - on ollut tosi mukava lukea kommentteja, saada virtuaalisia tuttuja ja tapaamisten myötä tutustua joihinkin ihan kasvokkainkin!

Ajattelin pitää pienet synttäriarpajaiset. Palkinnoksi tarjoan joko joitain itsetekemiäni koristeita (voittaja saa toivoa värejä tai jos haluaa jotain tiettyä blogissani näkemäänsä, tai voin tehdä yllätyspaketin) tai vaihtoehtoisesti kirjaimia. Kirjaimista ei ole kuvaa, mutta alla joitain vaihtoehtoja itsetehdyistä.
Osallistua saa ilmoittautumalla kommentteihin. Ja olisi kiva, jos samalla kertoisit, millä sanalla tai sanoilla kuvailisit skräppäilytyyliäni.

Arpaonnea sitten vaan! :-)

24 kommenttia:

baula kirjoitti...

Tulinpas koittamaan arpaonnea. Kuvailisin tyyliäsi sanoilla kekseliäs ja kokeileva, tuntuu nimittäin, että olet keksinyt jokaiseen leiskaan aina jotain uutta ja ihmeellistä.

Anonyymi kirjoitti...

Persoonallisia ja selkeitä. ja itsetehdyt koristeet on aina plussaa;)

millam kirjoitti...

Iloinen oli sana, joka tuli ensimmäisenä mieleen. Lisätä voisi hyvät värit, selkeys ja tasapainoisuus :) Kiva arvonta. Onnittelut!

xing kirjoitti...

Ihana palkinto! Minusta skräppäystyylisi on värikäs ja persoonallinen. Siinä näkyy oman käden jälki, mutta toisaalta myös rakkautesi selkeisiin linjoihin

emilia- kirjoitti...

Värikkyyttä ja (hmm...miten sen nyt sanois...) "piilotettuja yksityiskohtia", tarkoitan siis että vaikka katsoisin useammankin kerran samaa sivua, aina sieltä löytyy vielä jotain uutta.

Pia K kirjoitti...

Mä sanoisin että sun tyylisi on selkeän rehevä :)

elinarsku kirjoitti...

jee! onnea 2-vuotiaalle blogille!
kaikkea ihanaa täältä aina löytyy, joten vakiolukija olen.
sun tyyli on mun mielestä kekseliäs ja pehmeänlämmin. (johtuu siitä että yhdistän sut huopakoristeisiin!) :D ja yhdyn myös emilian sanoihin noista piilojutuista.

Jonna kirjoitti...

Minusta näissä sinun töissä näkyy ihanasti se tekemisen ilo, minkä kuvittelisin (skräppäämättömänä henkilönä) olevan tärkeintä koko hommassa!

ommu kirjoitti...

Sivusi ovat yhtä iloisia ja hyväntuulisia kuin itsekin olet! Lisäksi olet kekseliäs ja viitseliäs, joita molempia ominaisuuksia myös ihailen! Onnittelut kiinnostavasta blogista!

Anonyymi kirjoitti...

Onnittelut!
Persoonallinen tyyli, jossa ylität raja-aitoija ihanasti.

- Se blogiton Anu -

ninarsku kirjoitti...

Pehmeä. Ja johtuu siitä, että osaat käyttää mm huopaa ja kangasta niin taidokkasti. Sun sivut on lähtökohtaisesti aina sellaisia, joista tykkään tosi paljon, ja niissä on kauheasti kivaa katsottavaa.

manssu kirjoitti...

Onnea taaperolle :-)
Kekseliäs ja selkeä tuli enimmäisenä mieleen kun katselin tekemisiäsi!

pikkuhelistin kirjoitti...

Mä sanon myös, että kekseliäs koska niin se vaan on :) Hyvää blogisynttäriä!

Anski kirjoitti...

Synttärionnittelut blogille!
Mun mielestä sun tyyli on kekseliäs, persoonallinen, romanttinen, pirteä, värikäs ja runsas mutta selkeä! just sellainen mikä miellyttää mun silmää!

Ehlana kirjoitti...

Persoonallisia, iloisia, sitä mitä olen kuvitellut skräppisivujen olevan (kun en niitä vielä ole tehnyt). Onnittelut synttäristä!

sirppis kirjoitti...

Onnea blogisivuillesi, melkein vuoden olen niitä seurannut ja aina kun on tylsää, katson blogiasi että mitä kivaa olet keksinyt. Linkit ovat myös mahtavia,kiitos niistä. Tyylissäsi ihailen värejä ja tekemisiesi koristeiden kolmiulotteisuutta.!

Veeruliiru kirjoitti...

Äiti aina sanoo, että arpa pitää ostaa, joten... =)
Iloinen olen minäkin, että perustit oman blogin! Jaat meidän muiden kanssa aivan mielettömän upeita sivuja ja ideoita!
Tyylisi on nerokkaan kekseliäs, yllättävä myös! Sivuissasi on usein jokin pieni mainio yksityiskohta.

Lintsi kirjoitti...

tosiaan oli hyvä että perustit blogin, minä ainakin nautin siitä usein :). tyylisi on idearikas, persoonallinen, arkipäivän elämää dokumentoiva. tykkään itsetehdyistä ja uusista kokeilevista jutuista varsinkin tykkään.

Elina kirjoitti...

Pidän tyylistäsi erittäin paljon. Sivuiltasi välittyy voimakkaana rakkaus käsitöihin ja käden taitoihin, ja tämä näkyy mm. idearikkaana ja vaihtelevana materiaalien käyttönä. Harkiten valitut värit ja mietityt yksityiskohdat sekoitettuna sopivaan määrään lennokasta taiteellisuutta ihastuttaa minua kovasti!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, kurssilaisen kommentti :) Tyylisi on kaunis, selkeä, lämmin, pehmeä ja todella ilo tutkia.

Suvi V.

wiiks kirjoitti...

Runsas ja hauska :)

Inka kirjoitti...

Valitsen sanaksi mehukas. Ihanat värit, kivat yhdistelmät!

Onnea blogille!!

Hemppa kirjoitti...

Mä mietin tätä sanaa pitkään ja valisen sanan monipuolinen! Sä aina yllätät kaikilla uusilla ideoilla, etkä ole "juuttunut" vaan yhteen tyyliin :) Ihailen suuresti sun sivuja!

lehtipollo kirjoitti...

Myöhästyin, mutta haluan onnitella! Ja tyylisi on aivan ihana :)