keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Kyllä kestää...

Tätä leiskaa tein risteilyllä pitkään ja hartaasti. Värit olin valinnut jo kotona, ja laivalla sain paikoilleen valokuvan takana olevan kartongin ja kankaan sekä taustalla olevat keltaiset ja ruskean. Nannulille kiitos reunaleikkurilainasta! Ompelin myös muutaman pyöreän kangaskukkasen, ja värkkäsin kankaasta kirjaimia. Otsikkoa en saanut aseteltua kivasti, kirjaimet olivat liian isoja.

Kotona hylkäsin tekemäni otsikon ja aloin asetella koristeita paikoilleen. Kahdesta laivalla ompelemastani kukasta tein yhden - alkuperäisissä kukissa oli kolme kerrosta, ja tässä yhdessä nyt sitten kuusi. Taisi tulla kivempi! Näitä kukkia on ollut siellä täällä, viimeksi Emmolla.
Koristeita alkoikin sitten kerääntyä aika lailla. Yritin asetella leiskaan useita eri tyyppisiä yksityiskohtia, ja sehän oli kivaa! Puupalikka löytyi risteilyllä neuvotteluhuoneemme lattialta lähtöä tehdessäni, ja se pääsi käyttöön heti. Onko tämä jonkun skräppäilytarvike? Se muuten ei läpäissyt happokynätestiä. Laitoin sen alapuolelle palan hapotonta paperia eristeeksi ja jätin millin raon valokuvaan - täytyy seurata tapahtuuko valokuvalle jotain ja jos tapahtuu niin mitä.

Koristeet näyttivät viivasuoran taustan päällä jotenkin orvoilta, joten leimailin ennen niiden kiinnittämistä vielä klassisia kuplamuovileimoja. Minulla ei ole ruskeaa maalia, joten leimasin maalisuihkeella. Suihkautin kuplamuoviin mistiä viiden sentin päästä ja painoin muovin kartonkiin. Toimii!
Kuka, mitä, missä, milloin, miksi -leima on Amalian. Olen hieman estynyt, enkä halua käyttää englanninkielisiä fraaseja sivuillani. Ilahduttavaa siis, että nyt on saatavilla myös suomenkielisiä leimasimia! Ja tämän leiskan tekstiksi tuo kysymyssarjaan vastaaminen sopi tosi mukavasti.

Otsikosta ei vieläkään tullut sellainen, että olisin siihen kokonaan tyytyväinen, mutta eiköhän tämä leiska ole nyt saanut tarpeeksi huomiota... Valmis!

6 kommenttia:

xing kirjoitti...

Hauska nähdä se puupalikka näin pian käytössä! ;) Ja jännä nähdä leiskan eri vaiheet, näin se sivujen rakentuminen usein menee. Ihana sivu!

Pia K kirjoitti...

Ihanaa todeta taas etten ole ainoa jolta ei sivut valmistu hujauksessa :) Hyvän näköinen sivu, sikäli ajan käytön tavallaan huomaa.

pikkuhelistin kirjoitti...

Koristerykelmät ja aaltopahvi... En voi muuta kuin tykätä! :)

ommu kirjoitti...

Kiitos vinkistä! Tilasin heti journalingleimasimia! :) Hauskaa minustakin oli nähdä luomisprosessiasi ja se, miten erilainen tästä sitten loppujen lopuksi tuli.

Anski kirjoitti...

NIIIIIIIIIIN Upea!!!!! Ihania yksityiskohtia ja ihkut värit. Ja haha mikä kuva ja aihe :D :D

Anonyymi kirjoitti...

Hi, too bad I can't read Finn. I wanted to pop over from BPS since my grandparents are from Finland. Love the pictures on your blog.
Eileen