keskiviikko 9. syyskuuta 2009

Wreck This Journal: keräilyä

Julkaisenpa taas sivuja Wreck This Journalistani. Ensimmäinen sivu sisältää muutaman kissankellon, jotka poimin saatettuani lapset kouluun syksyn ensimmäisenä koulupäivänä. Kuivattelin niitä ensin kirjan välissä ja kiinnitin sitten sivuun kontaktimuovin jämäpaloilla, jotka jäivät koulukirjoja päällystäessä. Pidän tästä simppelistä sivusta, koska siihen liittyy niin selkeä muisto ja tunnelma. Ja kappas, tässähän tein mitä käskettiin!

Hedelmätarrojen keräily on yksi hauskimmista tehtävistä. Se on mukavaa lapsellista puuhaa - ja meillä onkin nyt kova kisa, kuka tarrat saa vihkoonsa tai kirjaansa. ;-) Hedelmätarrojen kerääminen aiheutti vakavan riippuvuuden. Heti kun jotain lappusta tai tarraa on monta, ensimmäinen ajatukseni on, että nehän pitää laittaa WTJ:in. Vaikka sellaista ei kyllä käsketä.
Pienet kokoelmat voivat muuten olla ihmeen ihania. Näiden linkkien takaa löytyy juurikin niitä jo mainittuja hedelmätarroja mutta myös syömäpuikkopakkauksia, löytyneitä pelikortteja, puiden lehtiä, parkkilappuja ja kirjekuorien sisäpuolia. Minunkin täytyy kerätä näitä kaikkia! Pelikortteja en ole ikinä löytänyt, mutta kierrätyskasan kirjekuoret ehdin jo tutkia! ;-) Parkkilappuja jo liimailinkin WTJ:ini. Ehkä ne 20 vuoden päästä tuntuvat nostalgisen hienoilta - muste on varmaan kadonnut, ehkä värillinen raita reunassa säilyy...

8 kommenttia:

Akvis kirjoitti...

Ihania, tyylikkäitä kuvia!

Ja aivan loistava bloginimi!!! :-D Kyllä nauru maittoi - tuo on niin arkipäivää meilläkin! :-)

ommu kirjoitti...

Hauskoja sivuja, hauskoja muistoja. Mullakin on töissä sivu, johon keräilen hedelmien tarroja. Pitäisiköhän tehdä siitä sivu? Tuo päiväkirja näyttää siis kerrassaan, kerrassaan, kerrassaan houkuttelevalta. Niin mainioita ideoita!

Heli kirjoitti...

kiva huomata, että Kerin kirja avaa silmiä / aivoja / käsiä muunkilaiseen päiväkirjan pitoon, kuin vain se, mitä askartelukaupat tarjoavat ... tätä herätystä minä olen odottanut. Ihanaa.

sannika kirjoitti...

Heli, juuri niin! Olen miettinyt, että minulla kyllä voisi olla joku ihan tyhjäkin kirja, mihin tekisin ihan samoja juttuja. Itse asiassa onkin tyhjä kirja, en vaan ole tullut tehneeksi siihen mitään! Voi olla että tämän jälkeen teen.

elinarsku kirjoitti...

tää on niin siistiii! mäkin rupeen kerään hedelmätarroja! :D

pikkuhelistin kirjoitti...

Mun hedelmätarrasivu tuli jo täyteen mutta en malttais lopettaa keräilyä ;) Ja nyt mä odotan, että pääsisin kerämään vaahteranlehtiä kirjan väliin! Tuo kissankellosivu on muuten tosi ihana ja parkkimaksusivusta tykkäsin myös.

Anski kirjoitti...

Aaaaaaaa, näyttää kaikki niin ihanilta!

Anonyymi kirjoitti...

ihanaa ihanaa. ja mun kans pitää nyt heti alkaa keräämään hedelmätarroja!!! ja tuo kirja pitää pitää pitää saada.