tiistai 22. syyskuuta 2009

Outoa.

Huomasin, että Minä-kirjastani oli jäänyt pari sivua puuttumaan. Tein yhden saman tien ja osallistun sillä Inspiroidu-haasteeseen, jossa piti paljastaa joku oma outous. Kirjassanihan on joitain muitakin outouksia, joten aihe sopi sekaan luontevasti.

Sinänsä mielestäni on ihan normaalia siivota myöhään illalla ja yöllä, mutta kun muu perhe on aamuvirkku, siitä voi seurata hankaluuksia. Kuva on ehkä vähän outo - siinä on kodinhoitohuoneen ovi, jonka ikkunan pesin viime perjantaina puolen yön aikaan ja kiinnitin siihen tuon näkösuojan, ja muutenkin pikkuisen järjestelin. :-) Kuvan takana on piilotarinointi. Ai joo ja sivu on 6 x 6 tuumaa.

6 kommenttia:

sirppis kirjoitti...

Kiva sivu ja arvoituksellinen kuva,yökyöpelinä jotenkin ymmärrän oudot puuhasi! Inspiraatio---- taidan myös kokeilla 6x6 kokoa tähän haasteeseen eka kerran----kiitos!

xing kirjoitti...

Ihana outous! :) Otathan muuten risteilylle mukaan sivun, jossa on itse tekemäsi samettipintaiset aakkoset.. Haluan nähdä :)

Pia K kirjoitti...

Hauskaa: myös mun aihe sivuaa yövalvomisia ...tosin en tiedä ehdinkö saada valmiiksi, vaikka valvonkin :)

Veeruliiru kirjoitti...

Meni tovi, ennen kuin tajusin mitä kuvassa on... =) Hauska outous! Tykkään kehyksistä ja piparireunasta ja väreistä ja sivun koosta! Milloinkohan saan kokeilluksi...

sannika kirjoitti...

Joo kuva on tosi outo, saa nähdä tajuanko itsekään 10 v päästä mitä siinä on :-) Kiitos kommenteista!

Pia, valvot vaan vähän myöhempään ;-)

Anski kirjoitti...

Ihana sivu!! Ja värit niin nams!! Mä en kyllä hahmota tuosta valokuvasta miten se siinä on xD
Ja joo, siivousinto (ja kaikki muukin touhuaminen) iskee kyllä meikäänkin aina yöllä! :D