perjantai 4. syyskuuta 2009

Juu ei.

Haaste suorakaiteen, ympyrän ja kolmion käyttämisestä kuulosti pelottavalta. Mielestäni ympyräkin on aika vaikea, kolmiota en ole edes harkinnut. Melkein heti mieleeni tuli kuitenkin Carcassonne-pelistä ja muffinivuoasta talteen ottamani reikäiset pahvit, joita olin suunnitellut käyttäväni sabluunoina. Suihkuttelin kartonkiin vaaditut kuviot sabluunoiden avulla. Mutta ilmeisesti minun ei kannata ryhtyä skräppipapereiden suunnittelijaksi, sillä kuviomaani paperiin ei oikein sopinut mikään valokuva tai tarina. Tein homman itselleni ihan liian hankalaksi. Pusersin leiskan kuitenkin kokoon. Nyt varmaan laitan sen syrjään ja katson uudestaan vasta kuukauden päästä. Huh.

Että näin tällä kertaa. Hempalle kiitos haasteesta, se oli kyllä tosi haastava! ;-)

7 kommenttia:

Hemppa kirjoitti...

Pitäähän sitä nyt haastetta olla :) mun mielestä lopputuloksena on kaunis sivu mukavasta aiheesta, eikä mikään "Juu ei" -sivu. Erityisesti mä taas ihailen sun käsialaa ja kekseliäisyyttä käyttää kierrätysmateriaaleja. Olet sä sitten taitava!

pikkuhelistin kirjoitti...

Täähän on hieno! Mulle tuli tästä ihan Balzer-vibat :)

Pia K kirjoitti...

Vaikka paperi oliskin vaikea, niin ainakin kuva muotoonleikkauksineen ja tekstit on hurjan luontevat ja yhteensopivat, ja aihe tosi hyvä. En lakkaa ihastelemasta tuota hempeää keltaista, vaikka olen luullut etten pidä keltaisesta väristä...

sannika kirjoitti...

No niin onkin Balzer! Valkoiset kirjoitukset mustalla rajattuna on ihan ilmeistä Balzeria ja siitä mun piti laittaa linkkikin mutta kiireessä unohdin. Mutta oho, pallerotkin on Balzeria ja maalit tietysti ylipäänsä. Kas kas!

Kiitos palautteesta! Katson leiskaa toisin silmin sitten, kun olen vähän unohtanut, miten työläästi se syntyi. :-)

Anonyymi kirjoitti...

mun suosikki oli toi journaling-lappuna käytetty kuvio.

Anonyymi kirjoitti...

Ompas sulla ihana blogi!!

Anski kirjoitti...

Onpa nätti. Eipä kyllä minun silmään työläys tässä näy. Ihanat tekstit ja tausta näyttää tooosi kivalta!