maanantai 14. syyskuuta 2009

Paljonko on paljon, vähänkö on vähän?

Inspiroidu-haasteessa piti pärjätä vähällä. Onko tässä vähän? Pisaroita kiinnittäessäni ajattelin, että "vähän"-leiskaan ne eivät ihan pakosti kuulu, mutta en voinut itselleni mitään. Minun oli pakko laittaa ne tähän. Otsikko on taas omaa käsialaa - kartonkia, 2-puoleista teippiä ja kimallesamettia. Olen hiukan yllättynyt siitä, miten tykkään tuosta irrallisesta samettijauheesta. Pidin sitä aivan turhana keksintönä siihen asti, että kokeilin sitä. Oho.
Tekstin kirjoittelin sähkökirjoituskoneella. Tiedättekö, se printtaa samalla kun sillä kirjoittaa! Hirmu näppärää. ;-)

(Tuo printtausjuttu oli jossain lasten suusta -palstalla äskettäin. Nauratti!)

16 kommenttia:

omuli kirjoitti...

Kaunis sivu, tykkään taustasta, pisaroista ja tuo otsikko on aivan ihana!

baula kirjoitti...

Kyllä ne pisarat kuuluu siihen, näyttävät nimittäin hyvältä. Taustakin on upea!

elinarsku kirjoitti...

ooh! minä tykkään! taustaon tosi kiva ja utuinen, pisarat kuuluukin olla tuossa ;) ja kimallesamettiotsikko omalla käsialalla: skräpistykseen!

pikkuhelistin kirjoitti...

Ehdottomasti pisarat kuuluu tähän. Mun mielestä tässä on just sopivasti vähän :)

Veeruliiru kirjoitti...

Tää ei ehkä toimis ilman noita pisaroita... Huiman kaunis sivu ja voin kuvitella, että kuva on ihastuttava myös! =) Ja tuo otsikkosi... Huoh! Se on kovin kaunis!

Anonyymi kirjoitti...

onneksi et jättänyt pisaroita pois :). tosi kaunis kokonaisuus. mua on naurattanut koko päivän toi "se printtaa samalla ku kirjottaa"! :D:D

Lentsu kirjoitti...

Ihana sivu ja ennenkaikkea pisarat

Kaisa kirjoitti...

Vierailin blogissasi ja tykkäsin!Käy ihmeessä katsomassa myös kaverini ja minun blogiamme jos aikaa vaa riittänee :) Osoite ois:www.ourlife.vuodatus.net

sirppis kirjoitti...

Ootkos roiskinut taustapaperin esim. hammasharjalla vai onko jonkun valmistajan?Itse olen joskus käyttänyt akvarellivärejä ja hammasharjaa roiskimiseen. Hyvältä näyttää joka tapauksessa!Tänään askaroin oman sivuni,hyvä haaste sinänsä,simple is beautiful!

sannika kirjoitti...

Tässä suihkuttelin valmiiksi pullotettua Maya Mistiä, mutta hammasharjallakin olen joskus roiskinut vedellä laimennettua akryylimaalia ja hyvin toimi.

Kiitos kaikista kommenteista!

xing kirjoitti...

En tiedä, onko tässä vähän, mutta minusta tässä on juuri sopivasti. Tykkään taustasta, otsikosta, sommittelusta. Suosikkisivujani kautta aikain!

ommu kirjoitti...

Oi tuo tausta! Ja minäkin olen tässä naureskellut tuolle "se printtaa samalla kun kirjoittaa"!

Mira Ekonen kirjoitti...

Ihana sivu, tykkään tosi paljon!
Voisitko olla minuun yhteydessä sähköpostilla, joka löytyy sivultani.

Nannuli kirjoitti...

Tuo tausta on todella ihana ja tykkään paljon asettelusta

Anski kirjoitti...

Oi juma kun noi roiskeet näyttää upeilta! Ja pisarat niiden kanssa, wauh! Tekstisuikaleet on kans mun mieleen <3 Tosi hieno sivu kokonaisuudessaan!!

Pia K kirjoitti...

Ihana, kaunis, oikein hurmaava sivu... en kyllä tajua miten en ole aiemmin kommentoinut - ihastellut olen kyllä :) Ja mä muistan ton sun lempikuvan, vaikken ole siitä muunlaista versiota nähnytkään :)