perjantai 19. helmikuuta 2010

Maatuskoja!

Oi! Maatuskoja!
Hmm... mitäs tästä nyt sanoisi, muuta kuin että mielestäni erittäin söpöjä nuo maatuskat! No ehkä sen verran että jos leikkaa ja teippaa tämän tyylisestä 12x12-paperista pohjan letter-leiskalle, saa olla melko tarkkana.

Tykkään kyllä niin noista maatuskoista! Ja punaisesta ja valkoisesta yhdessä, miksi niitä tulee niin harvoin käytettyä?

Vitsi liittyy aiheeseen sikäli, että se tunnetaan meidän perheessä "äidin lempivitsinä". Äidin lempivitsiksi se pääsi lasten tekemien tulkintojen vuoksi - mustikkaan menemisen tuplamerkitys ei vielä tuossa vaiheessa oikein auennut heille. (Kuvat saa klikkaamalla suuremmiksi, toivottavasti tekstit siten pystyy lukemaan.)

12 kommenttia:

pikkuhelistin kirjoitti...

Ihana! Oon niin samaa mieltä maatuskoista sekä punaisen ja valkoisen yhdistelmästä! Ootko muuten bongannu Paperikeijusta maatuskateippiä? Mä tilasin mm. sitä ja paria muutakin ;)

omuli kirjoitti...

Tosi ihana! Tykkään sekä tarinoinnista että punavalkoisuudesta että maatuskoista.

ommu kirjoitti...

OI, tuli ikävä kesää!!! Raikas, iloinen sivu, ja siksi siis värimaailma on niin minun mieleeni!

Kiitos muuten niistä palasista tuota punavalkoista (ja sinivalkoista) narua. Olen käyttänyt niitä säästeliäästi, kun ne on niin somia.

Anonyymi kirjoitti...

ihanan raikkaat värit kyllä nämä punainen ja valkoinen yhdessä! hauska sivu ja maatuskat on herttaisia!

Saija kirjoitti...

Ja tuohon lempivitsiin liittyy tietysti myös ne lukemattomat muunnelmat, joita lapsilta on kuultu. Mummut on mennyt milloin kiveen, puuhun, pensaaseen jne.

Pia K kirjoitti...

Kyllä, maatuskat on ihania! Ja vitsi kokoaa hauskasti sivun aiheen ja paperin kuviot kokonaisuudeksi. Nuo maatuskathan onkin vähän tuollaisia mustikkaisia: pyöreitä ja sinihameisia :)

Niin ja tarinointi: mitä parhainta muistojen juurruttamista lapsille!

Veeruliiru kirjoitti...

Tarina sivun takana on mitä ihanin! Ja tää punavalkoisuus höystettynä ripauksella turkoosia on kyllä niin piristävä...

Ciili kirjoitti...

Kiitos kommentista, kannustusta on aina kiva kuulla ;)
Ja nää maaatuskat tosiaan on ihania!

Hemppa kirjoitti...

Ihana kesäinen sivu ja mä vähän rakastuin myös maatuskoihin :) Onko tää asettelu muuten DYL-kurssilta vai ihan omasta päästä? tästä tuli mieleen viikon kolme kakkosleiska, jota oon just tekemässä. Miten sun kurssi muuten edistyy?

sannika kirjoitti...

Hemppa, asettelu on omasta päästä. Kuva oli ensin isompi ja leiskasta piti tulla erilainen. Leikkasin sitten oikeasta reunasta turhuuksia pois ja tällainen tuli. Mutta voihan olla että kolmosviikko kummitteli alitajunnassa, yhdennäköisyys on kyllä huomattava nyt kun mainitset... :-)

Kurssi ei ole osaltani nyt oikein edennyt, en ole motivoitunut tekemään aukeamia ja pitäisi teettää kuvia että pystyisi tekemään ylipäänsä mitään, eikä ole yhtään huvittanut tehdä kuvatilausta. Mutta tykkään Cathyn tyylistä skräpätä ja tyylistä opettaa. Ja oli mahtavaa kun yhteen galleriaan laittamaani leiskaan oli itse Cathy laittanut kommentin :-)

Pikkuhelistin, joo huomasin mutta olen osoittanut suurta itsekuria ja pidättäytynyt tilaamasta :-) Ja kiitos kommenteista kaikki muutkin!

Nyyti kirjoitti...

Tosi ihana leiska! Värit, sommittelu, kaikki! Ja maatuskat on vaan aina niin pop!

lehtipollo kirjoitti...

Ihanan herkkuvärinen sivu! Valkoisen paperin pyöreät reiät tukevat kivasti marjateemaa.

Cathy oli muuten kommentoinut yhtä leiskaa myös minulta ja Hempalta :)