torstai 22. huhtikuuta 2010

Teipittelyä

Ihan alkuun, kiitokset kannustavista kommenteista viikkoalbumipostaukseeni! Se on edistynyt etanan vauhtia, mutta edistynyt joka tapauksessa. Deadlinea en saavuttanut, vaan kuvaan jo tätä viikkoa seuraavaa viikkoalbumia varten. Sieluni silmin kuitenkin näen jo kolme viikkoalbumia vierekkäin hyllyssä, sekin kannustaa eteenpäin... :-)

Olen myös maalannut seinää ja kuvioinut sitä sabluunalla, joten maalarinteippi on hallussa. Siitä oli hyvä jatkaa Inspiroidu teipistä -haasteeseen... tosin en käyttänyt siinä maalarinteippiä, mutta ominaisuuksiltaan hyvin samanlaista japanilaista washi-teippiä.

Tein sivun lähes valmiiksi jo viime viikonloppuna: valkoinen pohja, värikkäät kehykset washi-teippisuikaleista. En vaan oppinut yhtään pitämään siitä, enkä halunnut tehdä sivua loppuun. Niinpä otin siitä kuvat ja kukkaset pois. Washi-teipin hyvä puoli on se, että sitä voi siirtää useita kertoja. :-)

Tänään otin sitten kraft-kartongin, ja tein sivun uusiksi. Tästä tykkään enemmän. Ehkä kuitenkin pitää jotain lisätä oikeaan reunaan - sivun tasapaino näyttää jotenkin oudolta.

Kartongin ja washi-teipin lisäksi tässä on itse virkkaamiani kukkia (joihin poimin ohjeen Väkerryksestä ja näperryksestä - kiitos!), joiden keskustat rullasin huovasta, ja pari siirtokuvaa. Siirtokuva muuten ei kovin hyvin kiinnity washi-teippiin, minkä seurauksena alempi siirtokuvakehys rikkoutui parista kohdasta. Harkinnassa on, että käsittelisin siirtokuvat vielä koholakalla tms läpinäkyvällä, jotta ne varmasti pysyvät paikallaan.

Tyhjään teippiinkin on tulossa joku teksti. Minulla oli joku juttu mielessä siihen, mutta se katosi - ehkä palaa mieleen joskus.

Ja vähän lentokieltojuttua vielä. Saako paljon säälipisteitä, jos on just tilannut scrapbook.comista kaikenlaista, lentokoneet eivät kulje ja ei saakaan niitä tarvikkeita silloin kun oli ajatellut? En ole hirveästi viitsinyt korostaa surkeaa kohtaloani kun ilmeisesti joidenkin elämä on hankaloitunut vielä enemmän, mutta tosiaan melko surkeaahan tämä on... No, ehkä kestän kuitenkin. ;-)

4 kommenttia:

omuli kirjoitti...

Tosi kiva sivu (ja kraftkartonki on niin ihanaa)! Ihan samat (muille pienet, mutta itselle isot) murheet on mullakin yhden kirjatilauksen suhteen - toivottavasti tulivuori pitää pienen tauon tuhkanlevityksessä niin tilaukset kotiutuu.

emilia- kirjoitti...

Kukat sopivat mukavasti kivaan kokonaisuuteen :) Pitäisi itsekkin kokeilla tuota siirtokuvakehystämistä kuvan päälle...Näyttää hyvältä!

xing kirjoitti...

Tykkään hurjan paljon. Sekä teksti että visuaalinen ilme ovat <3 <3 <3.

Ja lohdutuksena: sain tänään (!) Scarlet Limen aleostokseni Yhdysvalloista eli nähtävästi posti kuitenkin kulkee tavalla tai toisella. Matka kesti pitempään kuin yleensä, mutta pelkäsin, että pitää odottaa lentoliikenteen normalisoitumista.. Useita ihmisiä edelleen odottelen :)

pikkuhelistin kirjoitti...

Tässä oli aivan ihana tarinointi ja huippukivat teippaukset :)