maanantai 12. huhtikuuta 2010

Vaikea toinen albumi

Musiikkipuolella puhutaan usein vaikeasta toisesta albumista. Minun vaikea toinen albumini on Viikko elämästä kakkonen, jonka aloitin viime kesänä. Tuli kaikenlaista muuta eikä sen kokoaminen huvittanut pitkään aikaan.

Nyt minulla kuitenkin on sopiva deadline. Ensi viikolla nimittäin on Viikko elämästä -idean äidin Ali Edwardsin dokumentaatioviikko. Ensimmäisen Viikko elämästä -albumini tein yhtä aikaa Alin ja monen muun kanssa, ja yhdessä erikseen puuhaaminen oli tosi kivaa. Ehdottomasti siis osallistun tälläkin kertaa. Ajankohtakin on sopiva: ensimmäinen viikkoni oli syksy, toinen kesä ja nyt tulee sarjan kolmanneksi kevät.

Osallistuuko joku muu?

Kesäalbumi on jo aika pitkälle: koristeet tehtynä, kuvat ja paperit järjestettynä, kansi jopa ihan valmis. Jäljellä on vielä vähän kirjoittelua ja kiinnittämistä. Käytössä on mm. tällaisia materiaaleja:


Toivo ei ole menetetty. Työn kimppuun siis!

Ja yksi erittäin ilahduttava juttu ensi viikkoa ajatellen: pieni rakas kamerani on taas toimintakunnossa! Jos joku muu Tampereen seudulla tarvitsee kameran korjauspalveluja, suosittelen Tampereen Kamera-Servicea Kuninkaankatu 10:ssä. Korjaus maksoi 86 euroa, kun kameraliikkeen kautta merkkihuollossa pelkkä arviointi olisi maksanut 70 euroa. Palvelukin oli ystävällistä ja nopeaa.

9 kommenttia:

Hemppa kirjoitti...

Mä ajattelin yrittää, vaikka kiireinen viikko tiedossa. Sun eka viikko elämästä -kirja on kyllä yhä ihan mun lemppari!

xing kirjoitti...

Vaikeus johtuu varmasti siitä, että ensimmäinen oli niin hyvä (sama voi olla muusikoillakin: jonkinlaista rimakauhua :). Jään innolla odottamaan sinun ja Hempan albumeita!

Vaikka ihailen viikko elämästä -projekteja, minulla sellainen aiheuttaisi stressiä eli jätän suosiolla väliin omalta kohdaltani :)

minnako kirjoitti...

Mieli tekisi osallistua, mutta pitää katsoa kestääkö pää :) Toisaalta, se vois auttaa pään kestämistä!

Mutta samaa mieltä kuin Hemppa ja Xing, että siun eka viikkoalbumi oli loistava!

ommu kirjoitti...

Minäkin komppaan: sun eka albumi oli aivan mahtava!

Minä tein toissa vuonna syksyviikon, joten ehkä pitäisi kokeilla nyt kevätviikkoa. Panen harkintaan, sillä tiedossa on kahden päivän työmatka, joka saattaa olla tämän kannalta sekä hyvä että huono juttu.

Veeruliiru kirjoitti...

Herkullisia värejä sun kesäviikko tulee sisältämään... Innolla odotellen valmista tuotosta!

Idea innostaa kovasti, joten nähtäväksi jää josko tämän saisi toteutettua... Mietintämyssyn alla on myös Kelly Purkeyn viikonloppujen taltiointi kuudella kuvalla läpi vuoden... Päässä surisee... Hyvällä tavalla!! =)

ninarsku kirjoitti...

näyttääpä materiaalit hyviltä! en siis myöskään malta odottaa tätä kakkosta :)

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Todella herkkuja materiaaleja olet valinnut albumiprojektiin, slurps :o)

Anniska kirjoitti...

Mie voisin kyllä yrittää :) Oon yleensä varsin laiska tekemään minialbumeita / saamaan niitä valmiiksi, mutta tää kuulostaa niin kivalta että kai se täytyy kokeilla :)

xing kirjoitti...

Miten albumi etenee? Minulla on ikävä sivujasi! :)