perjantai 27. elokuuta 2010

Kurssi ja kurssi

Ilmoittauduin Cathy Zielsken kurssille Me: The Abridged Version. Se perustuu minuun vaikutukseen tehneeseen Amy Krouse Rosenthalin kirjaan Encyclopedia of an Ordinary Life. Esitehtävänä oli tulostaa itselleen ideavihko, johon voi koota mahdollisia hakusanoja. Heti vihkon sivuja leikellessäni sanoja alkoi pulpahdella mieleen... istuma-asento, käsityöt, kynnet, lukupiiri, Gymnopedie I, muutosvastarinta, tunnusmerkit (puolison), toisto, selkä, sattuma, tee (jäähtynyt),... Kenelle tahansa muulle varmasti erittäin hämärä lista, mutta itse tiedän jo mitä näistä aiheista haluan kirjoittaa. Olen hiukan into piukassa! Kurssi alkaa syyskuun puolivälissä, joten vielä pitää odotella.

En tiedä vielä, toteutanko kirjan skräpäten, digiskräpäten vai tulostutanko sivut kirjaksi. Kurssilla on kaikki nämä mahdollisuudet. Ideavihko tulee joka tapauksessa täytettyä manuaalisesti. Koristelin sen maalisuihkeilla ja parilla yksinkertaisella koristeella, niin se pysyy laukun pohjalla koossa. Maalisuihkeessa olevan kuvion toteutin siirtokuvan avulla. Piiitkän aikaa sitten luin, että jos suihkii maalia siirtokuvan päälle, maalin + siirtokuvan voi kumittaa pois ja alla oleva kartonki/paperi tulee näkyviin. Tämä oli sopivan pieni projekti tekniikan kokeilemiseksi, ja se tosiaan toimi. Pikku vinkkinä vaan, että kannattaa antaa maalin kuivua ihan kokonaan ennen kumittamiseen ryhtymistä... Käyttämäni kumi oli liimanpoistopyyhekumi, joka tosiaan poistaa myös liimatahroja kartongista.

Tästä ja muista Big Picture Scrapbookingin järjestämistä kursseista muuten saa 10 % alennusta, kun käy hakemassa alennuskoodin Paperclipping Roundtablen sivulta. BPS on Paperclipping Roundtablen sponsori. Tarjous on voimassa vuoden loppuun asti.

* * *

Tampereen työväenopistossa järjestetään syksyn mittaan kaksi skräppäilykurssia, ja muutama paikka on vielä vapaana. Tässä kurssien tiedot:

110407 SKRÄPPÄILYN ALKEISKURSSI
Sampola, 414
ke 17.30-20.45, 8.9.2010-13.10.2010
Kurssimaksu 43,00 e , 24 oppituntia
Talleta valokuvasi ja muistosi skräppäilemällä. Kurssilla käydään läpi skräppäilyn perustekniikoita ja -tyylejä. Ota mukaasi valokuvia. Saat opettajalta ensimmäisellä kerralla tarvitsemasi tarvikkeet (3e) ja vinkkejä omien tarvikkeiden hankkimista varten.

110408 SKRÄPPÄILYN TYÖPAJA
Sampola, 414
ke 17.30-20.45, 27.10.2010-1.12.2010
Kurssimaksu 43,00 e , 24 oppituntia
Alkeiskurssin käyneille tai skräppäilyä harrastaneille. Kurssilla laajennetaan skräppäilyn materiaalivalikoimaa. Käytetään luovasti huopaa, lankaa, maalia jne. Toteutat erilaisia sivuja ja minialbumin. Ota mukaasi valokuvia ja omat skräppäilytarvikkeet.

Ilmoittautua voi täällä: https://www.opistopalvelut.fi/tampere.

Tervetuloa kurssille! Opettajana siellä häärin minä = sannika. Jos on kysyttävää kursseista, saa kysyä!

6 kommenttia:

Hemppa kirjoitti...

Hyvä, kun ilmoittauduit! Tosi hauska kurssi nimitääin! yritän laittaa blogiin muutamia kuvia omasta kirjastani vielä ennen kurssin alkua :)

Korppisusi kirjoitti...

Harmi vain, ettei ole varaa mennä kursseille, kun tuli jo taijiin ilmoittauduttua.
Mutta,blogissani on sinulle tunnustus, käypä nappaamassa!

xing kirjoitti...

Muistaakseni joskus sanoit, että et halua ikinä digiskräpätä.. Nyt se oli kuitenkin vaihtoehtona! Hmm... :D

Hyvästä kurssista saa kyllä intoa skräppäämiseen!

Wolfie kirjoitti...

Olen melkein helpottunut, että paikkoja vielä on. Oon paininut viimeiset pari viikkoa moraalisen ongelman kanssa, onko sallittua ilmottautua alkeiskurssille, kun ei ole aloittelija. Totesin kuitenkin, että pakkohan tässä on tulla, kun kevään viimeisen kerran jälkeen ei ole tapahtunut yhtään mitään... Kaipaan siis kipeästi aktivointia. Vielä viikko odotettavana!

Lintsi kirjoitti...

mä oon kanssa mukana tolla kurssilla. mutta pihkura sentään kun en huomannut käydä hakemassa ale-kuponkia ennen kuin ilmoittauduin. no, ei se mitään, oon ihan innoissani! ilmoittauduin vasta kurssin ekana päivänä, joten ihan alkutekijöissä vielä ollaan. odotan innolla sun päivityksiä kurssista! ihana tuo kirjanen.

Anonyymi kirjoitti...

sannika, mitä oot keksinyt Q-kirjaimeen zielsken kurssilla? mä olen vasta aloittelemassa kirjoitusurakkaa tänään, missä vaiheessa sinä?