torstai 30. syyskuuta 2010

Tekosyy

Tässä postauksessa on samassa sekä näppärä säilytysvinkki että tekosyy ostaa Mozartin kuulia. Enemmän ehkä jälkimmäistä. Ja laajasti tulkiten lisäksi vielä tekosyy ostaa Sticklesejä.
Eikö olekin hämmentävää, miten mukavasti Sticklesit sopivat tähän kahdeksankulmaiseen rasiaan? Ihan kuin koko juttu olisi tarkasti suunniteltu! Rasiaan sopisi varmaankin 14 kimalleliimapulloa. Minulla ei ole ihan niin monta, joten olen täyttänyt tyhjän tilan vaahtomuovilla, jotta Sticklesit pysyvät pystysuorassa ylösalaisin. Se on käsittääkseni suositeltu asento, jotta pullo ei tukkiutuisi kuivuvasta kimalleliimasta.

Vasemmalla puolella olevasta kuvasta voi havaita, että rasioissa tosiaan on alun perin ollut Mozartin kuulia. Oikealla puolella olevasta taas sen, että rasiaa voi käyttää muuhunkin säilytykseen, eikä kuulien hankintaa ole syytä rajoittaa vain yhteen rasiaan.

10 kommenttia:

sirppis kirjoitti...

Näppärää,Mozartin kuulat pihalle(suuhun) ja Stiklesit tilalle!

Marie kirjoitti...

Voi miten käytännöllistä! Kaikkien askartelutarvikkeiden säilytyksen järjestämiseen tarvitaan kuitenkin jo aika monta skräppäysristeilyä ja taxfree -kaupassa käyntiä ;)

xing kirjoitti...

Voi ei, näyttää ja kuulostaa tosi hyvältä! Tykkään siitä, että tarvikkeet näkyvät, mutta ovat silti siististi pölyltä piilossa.. Ja Mozartin kuuliakaan en inhoa

Anonyymi kirjoitti...

:D just hyvä! harmi kun en enää saksassa asu, sieltä kuulia sai tosi edulliseen hintaan! hmmm, nyt kyllä maistuis muutama pallero ja voisin sitten mun kaikki kaksi stickelsiä laittaa säilytykseen rasiaan!

Marika kirjoitti...

Hyvä idea!

Mutta mistä tuota mittanauha teippiä saa?

sannika kirjoitti...

Lintsi, juuri oikea asenne! :D

Marika, minulla on ollut tuo teippi jo pari vuotta enkä muista, mistä sen silloin aikoinaan hankin... Valmistaja kuitenkin on 7 Gypsies.

ommu kirjoitti...

Hahhah! Mihin sitä onkaan valmis suklaan tähden... (kuten ostamaan kimalleliimoja :))

Pia K kirjoitti...

Oi! Mun täytyy varmaan ruveta ostamaan sekä Mozartin kuulia että Sticklesejä :D

Creomi kirjoitti...

Harmi, kun en ostanut laivalta kuulia vaikka vierestä vinkkasit. Niin hyvältä tämä säilytysjärjestelmä näyttää, suorastaan herkulliselta :)

Sanna kirjoitti...

Onpas hyvä idea! Tuo läpinäkyvyys on tärkeää. Täytyy pistää korvan taakse - täältähän näitä kuulia meiltä saa edullisesti ainakin :-)