sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Kysymyksiä

Tämä leiska on osastoa pöydänsiivous - aloitin sen Leikkaa & Liimaa -tapahtumassa kesäkuussa, ja viimeistelin vasta nyt.

Tykkäsin kesällä tekemästäni leiskasta kyllä muuten, mutta masentavan väriset pilvet harmittivat. Niinpä lopulta päätin repäistä ne pois ja tehdä huopakankaasta vähän iloisemmat pilvet. Ja sitten olikin taas hauskaa tehdä leiska loppuun. Pilvien lisäksi puuttui vain tarinointi, joten hyvä että lopulta tuli valmista!

Oranssit kysymysmerkit maalasin akryylimaalilla. Mustia ja valkoisia varastosta löytyi, ja yhden kysymysmerkin ompelin. Huonoliimaiset kysymysmerkit kiinnitin paikalleen muutamalla pistolla, niin pysyvät varmasti paikoillaan.

Kankaan näköiset kohdat ovat valmiiksi liimataustaista FabRipsiä. Niistä saa varmaan tehtyä vaikka mitä, mutta näin ensimmäisellä kerralla tuli mieleen vain kiinnittää ne vähän rytäten. Yritin myös leiskata ympyrän kuvioleikkurilla, mutta se ei onnistunut materiaalin ollessa jonkin verran joustavaa.

Ja pääsin taas myös leikkaamaan pikkuruisia kirjaimia kuvioleikkurilla. Näistä kyllä tykkään tosi paljon! Voi olla että pääsen leikkaamaan niitä ihan jatkuvasti! :-) Kiinnittäminen liiman ja pinsettien avulla on pikkuisen työlästä, mutta kai siihenkin harjaantuu...

6 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Tosi kaunis! Ihana kysymysmerkkipilvihässäkkä :)

xing kirjoitti...

Kauniit huopapilvet! Ja onnea pikkuruisten aakkosten kanssa ;D

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Söpöjä pikku kirjaimia ja kaunis kokonaisuus itse näperrettyine yksityiskohtineen. Ompelut ja pilvihässäkkä on ihan parasta.

Vinkki: Sakuralta löytyy liimakynä, jossa on samanlainen rollerikuulakärki kuin Souffle-kynissä. Sillä saa pikkukirjaimet kätsästi kiinni, vaikka näperrystä sekin tietty on. Mutta helpompaa kuin liimapurtilosta. Kiinnitin juuri sillä Sleepyheads-sivun kirjaimet.

Veeruliiru kirjoitti...

Iloiset pilvet on kivoja, mutta kun ne on vielä täynnä kysymysmerkkejä niin ne on aivan loistokkaat!!! Sivusta tuli kyllä hurjan kiva, joskus hyvien ideoiden pitää muhia kunnolla! =)

ommu kirjoitti...

Minkä kokoinen sun sivu on, kun noi kirjaimet näyttää noin isoilta, vaikka TIEDÄN, miten pieniä ne ovat?

Pilvirykelmä kysymysmerkkeineen vei minunkin sydämeni! Ja onhan sivu muutenkin ihastuttava.

Pia K kirjoitti...

Hieno! Ihanat kysymysmerkkipilvet ja suloiset värit <3