perjantai 10. joulukuuta 2010

Perunalaatikkojen taistelu

Inspiroidu-haaste oli taas mennä ohi, symmetria ei inspiroinut. Olin aikeissa skräppäillä ihan muun sivun joulualbumiini, mutta käsiini sattuivat jo syksyistä skräppäilyristeilyä varten teettämäni ja neliöiksi leikkaamani perunalaatikkokuvat. Ajattelin, että mikään ei voi olla symmetrisempää kuin kaksi neliötä, ja päätin osallistua haasteeseen.

Kuvailisin kuvia inhorealistisiksi (vaikka perunalaatikon ystävä olenkin), ja väreiltään ne eivät sovi todennäköisesti mihinkään olemassa olevaan skräppäilymateriaaliin. Eivät myöskään niihin, mihin niitä olin risteilyllä mallaillut - ilmankos jäi sivu silloin tekemättä.

Nytkin kyllästyin pyörittelemään neliön muotoisia kuvia ja leikkasin ne vielä pienemmiksi piparileikkurilla, ja sitten alkoi homma edistyä.
Pohjalla on vähän hiottu Colorcore-kartonki. Kirjaimet leikkasin leikkurilla (Ommu, huomasin että olin aiemmin jättänyt vastaamatta kysymykseesi - kirjainten korkeus on vajaa 8 mm) samasta kartongista hiotummasta kohdasta, mutta kun ne eivät erottuneet pohjasta tarpeeksi, värjäsin ne ruskealla maalisuihkeella. Kirjoitin tekstin valmiille journalingsuikaleille. Yritin sijoittaa leiskaan vielä jotain koristettakin, mutta eihän tähän mikään sovi.

Kaiken kaikkiaan olen aika tyytyväinen simppeliin sivuuni, sainhan muiston talteen. Ei sillä että asia voisi unohtua, joka joulu tästä puhutaan... ;-)

Sivun koko on 6,75 x 9 tuumaa, sopivan pieni ja mukavaa vaihtelua!

4 kommenttia:

Pia K kirjoitti...

:D
Missä päin puhutaan muussista? En muista kuullenikaan tässä yhteydessä, vaikka meilläkin kyllä imelletään perunalaatikko tätä nykyä siirapilla. Piparileikatut kuvat toimivat tässä hyvin!

sannika kirjoitti...

Mieheni isä on Keski-Pohjanmaalta, joten oletan että muussi on sieltä kotoisin. Voihan kyllä olla niinkin, että muussista puhuu vain mieheni isä jälkikasvuineen... ;-)

Marika kirjoitti...

Hauska sivu! Alempana pohojammaalla ei ainakaan puhuta muussista :)

Olipa kiva tavata viimeksi:)

ommu kirjoitti...

Kiitos vastauksesta!

Meillä ei siis perunalaatikkoa syödä laisinkaan jouluna, kun kukaan ei vaan tykkää tarpeeksi nähdäkseen sen vaivan, että tekee...

Ja laiskuuttani kai tykkään myös yksinkertaisesta, joten tietysti sivustasikin!