keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Ennen lapsia

Pia K kyseli tuossa taannoin, mitähän Intohimona skräppäys -tapahtuman Vuoden skräppääjä -kisan sivussani mahtaa lukea. No tämmöistä:

Ennen lapsia

... saimme nukkua aamuisin niin myöhään kuin halusimme ... kävimme usein elokuvissa .... kyläilimme kavereilla spontaanisti ... ei juurikaan tarvinnut varautua pitkiin eutomatkoihin etukäteen ... olimme onnellisia ihan kahdestaan ...
odotimme kovasti meidän lapsia.

Sivusta piti tulla letter-kokoinen, mutta en saanut sitä toimimaan. Onneksi skräppäilyssä voi korjata myös isontamalla, ei vain pienentämällä. :-)

Otsikon tein maalisuihkeen avulla. Käytin maskina hopean värisiä kirjaimia, jotka eivät mielestäni sopineet mihinkään.

Kukkaset kieputin sideharsosta, jonka olin värjännyt samalla maalisuihkeella. Kukkien keskellä on puolihelmet, ja alle leikkasin lehdet papereista.

Ja mitäs muuta? Paria pitsinauhaa, kirppariliinasta irrotettu pyöreä pitsipala, pahvisydän, haaraniitti, kuvioleikkurilla naksuteltu otsikko alareunassa ja ympärihurautus ompelukoneella.

Omaa suosikkia on saanut äänestää, ja varmaan moni on niin jo tehnytkin. Mitään viimeistä äänestyspäivää en huomannut, joten ehkä äänensä voi vieläkin antaa, jos ei vielä ole ehtinyt.

---

Nähdään viikonloppuna siis! Jos jollakulla on sellainen väkäreunainen ympyräleikkuri (ehkä Martha Stewartin, mutta en ole varma), leikkaisin sillä tosi mielläni muutaman ympyrän! En nyt tähän hätään löytänyt kuvaa mistään, mutta jos kuulostaa oudolta, sinulla ehkä ei ole sellaista... :-) Reuna on aika lailla siksakin näköinen. Itse voin ottaa mukaan rakkaat kirjainleikkurini, niin on tarjota jokin vaihtari! ;-)

---

Ja Ellikselle kiitokset blurrausohjeesta, blurrailu oli tällä kertaa jollain lailla helpompaa!

9 kommenttia:

Marie kirjoitti...

Tuo teksti on niiiin tuttua omastakin elämästä :D ja kauniisti ilmaistu.

Minullakin on noita hopeanharmaita kirjaimia, ihastuin aikanaan niiden muotoon mutta ne ovat tosiaan vaikeita käyttää. Pitäisikin kokeilla niitä sabluunana!

elinarsku. kirjoitti...

mä arvasin jotenkin et tää oli sun työ. :) tykkään kovasti. kauniisti kirjoitettu, kukat on tosi kivat ja muutenkin oikein onnistunut kokonaisuus. nähdään viikonloppuna!

pikkuhelistin kirjoitti...

Taattua Sannikaa ja tunnistin sun työksi :) Tässä on aivan ihanat värit ja tosi hienoja koristeita.

xing kirjoitti...

Tämän tekijästä ei ollut epäilystäkään :) Ja tiedän, että tästä ei ole apua, mutta diginä löytyisi vaikka heti: http://www.puglypixel.com/2010/06/27/free-clip-art-scallop-starburst-medallions/

Marika kirjoitti...

Niin kaunis sivu ja puhutteleva :)

Kootut teokset kirjoitti...

Kaunis sivu. :) Ja siis en ole tullut ajatelleeksikaan, että sideharsoakin voi koristeiden teossa hyödyntää! Kiitokset vinkistä.

Veeruliiru kirjoitti...

Mä niin tykkään tästä sivusta ja nyt kun tietää mitä siinä lukee, niin aina vaan paremmaksi meni!! <3
Mä voin ottaa starburstin mukaan, jos vaan löydän oikean muuttolaatikon...! Se on ehkä paras kuviolävistin IKINÄ!

Puuhapetenvaimo kirjoitti...

Onnea hienosta sijoituksesta ja kiitos mukavasta seurasta! Oli kivaa!

Pia K kirjoitti...

Mäkin jo kuulin kisan tuloksen, onnittelut! Ja siis kiitos seurasta (ja pistelijän lainasta), se oli päätarkoituksena tässä kommentoimisessa :)