perjantai 6. toukokuuta 2011

Fanitusta

Jalkapallokeräilykortit ovat meillä nyt in, ja Zlatan Ibrahimovic on erittäin in. Kysäisin pojalta tässä joskus, antaisiko hän rakkaan Zlatan-korttinsa skräppisivuun, jos sellaisen tekisin. Odotin oikeastaan kieltävää vastausta, koska Zlatan-kortti on hänelle hyvin rakas (kuten kuluneista kulmista voi päätellä...). Mutta hänpä innostui asiasta ja lopulta painosti minut tekemään sivun nopeasti! Kuulemma on hyvä, että kortti säilyy tallessa ja poika voi aikanaan näyttää sitä omille lapsilleen. Siltä varalta, että hän tulee katumapäälle, tein sivun keräilykorttimuovitaskuun - kortin saa sieltä helposti pois. Voihan tuonne keskimmäiseen taskuun siinä tapauksessa laittaa vaikka valokopion Zlatan-kortista.
Punaisella kartongilla olevat tekstit on poika suunnitellut ja kirjoittanut, itselleni jäi tuo valkoinen. Musta-punainen värimaailma oli haasteellinen tarvikevalikoimilleni, mutta sain sentään jotain kaikkiin taskuihin. Ehkä enemmän olisin halunnut tähän ruutujen rajat ylittäviä elementtejä, mutta sellaisia nyt ei vaan löytynyt eikä tullut mieleen.

Otsikon alla kulkevan muovinauhan poimin mukaan ruokaostoksilla. Se oli marketissa kahvilavan ympärillä pitämässä pakkauksia kuljetuksen ajan paikoillaan, mutta kauppa oli käynyt sen verran hyvin, että se oli tarpeeton. Säästin henkilökunnalta roskikseen viemisen vaivan. :-) Hauska leveys ja läpinäkyvyys, mutta kiinnittämisen kannalta hankala. Kokeilin vähän sitä ja tätä, ompelinkin jo kirjaimet nauhaan kiinni, kunnes taas muistin nitojan. Huh, onneksi. Nitominen pitää sekä kirjaimet nauhassa että nauhan muovitaskussa, eikä näytäkään ihan pöljältä.

Ja toinenkin roskiskoriste löytyy: olin tyhjentämässä meidän metallikierrätysämpäriä kierrätysastiaan, kun löysin sen pohjalta nuo mustat renkaat. (Siis oman ämpärin pohjalta, en sentään joutunut heittäytymään sinne keräysastiaan.) En tiedä, mistä ne ovat kotoisin, mutta tästä leiskasta tuli niiden lopullinen koti.

Viimeinen lause jatkuu armeliaasti leiskan takapuolella, kun tila loppui kesken.
"Yksi kortti on säilynyt koko ajan sinun pakassasi: Ibrahimovic. Jopa silloin, kun vaihdoit kaikki korttisi yhteen 105 pisteen korttiin."
Tässä leiskan takapuolta katsoessa tulee mieleen, että juttuja voisi sinne vielä jatkaa... Mm. että se yksi 105 pisteen kortti muuttui taas paksuksi korttinipuksi seuraavana päivänä. ;-)

7 kommenttia:

Anski kirjoitti...

Ihan mahtava yhteistyöskräppäys!! Kiva lukea materiaalien tarinoita miten ovat päätyneet sivuun. Huomaa että tätä on tehty rakkaudella :)

Riikka Kovasin kirjoitti...

Voi että kuinka ihana! Piti huutaa mieskin katsomaan :)

Pia K kirjoitti...

Tutkin sivua yhdessä meidän perheen futarin kanssa, ja hän halusi sanoa, että Messi on kyllä ihan yhtä hyvä :) (Tai oikeastaan parempi, paljon parempi... mutta kohteliaisuudesta Ibrahimovic-fania kohtaan tätä mielipidettä ei tarvitse hänelle sanoa.)

Meillä ei nuo futiskortit ole niin tärkeitä, ja jäätiinkin miettimään että mikä se 105-pisteinen oikein voi olla. Itse aprikoin sitäkin, kumpi meillä mahtoi olla ensin, Messi-paita vai fanitus... Täytyy varmaan joskus skräpätä aiheesta! :)

sannika kirjoitti...

Kiitos kommenteista! Ja kiva että aihetta on jaettu myös muiden perheenjäsenten kanssa! :-)

Pia K, ymmärrän teidän futarin mielipiteen (joka lienee ihan yleinen mielipide :-), mutta tästä on tosiaan meillä turha keskustella... Myöskin "2000000 kertaa parempi" on aika vahvasti sanottu mistä asiasta tahansa... mutta olen tosi tyytyväinen että se tuli tekstiin mukaan, koska pojalla on tuollainen suurten lukujen kausi meneillään. Jos jokin ei ole miljoon kertaa parempi, se on sitten triljoona kertaa parempi! :-)

Marika kirjoitti...

Tää on kyllä tosi pähee! Hienolta näyttää lokerikossa.

Anonyymi kirjoitti...

legendaarista!!

just asiallinen sivu!

(isännän jääkiekkokorteista suurin osa on edelleenkin tallella. Meillä ei oo vielä keräilyä alotettu, mutta ihan hyvä niin. Varmasti sen aika koittaa vielä...)

Saija kirjoitti...

Mutta se se vasta uutinen oli, kun Zlatan olikin vaan kymmenen kertaa parempi kuin kerran vuodessa jalkapalloa pelaava sukulaissetä. :)

Idolit on tärkeitä, hieno sivu!