sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Kihara

Tämän leiskan lähtökohta on läpinäkyvän perhosen alla oleva hiuskiehkura. Tällaisia meiltä aina välillä löytyy lattialta, ja ajattelin laittaa yhden talteen. Halusin kiehkuran säilyttävän luonnollisen muotonsa, joten en liimannut sitä vaan kiinnitin nitojalla läpinäkyvän perhosen kanssa paperiin.

Sitten poikkesin katsomassa P*skarteluhaastetta, jonka kyllä olen tsekannut silloin tällöin aiemminkin. Tällä kertaa haasteen resepti tagi, pitsiä ja vähän blingiä sopi niin mainiosti suunnittelemaani tyttömäiseen sivuun, että pääsin osallistumaan. Taisi olla eka kerta! (Tämä oli näköjään 96. haaste, joten aika pitkään on mennyt, ennen kuin tulin osallistuneeksi...! )

Sopiva pitsi ja bling löytyivät helposti, mutta tagin kanssa olin joutua pulaan. Kaikki tagini olivat liian isoja tähän mittakaavaan, väärän värisiä tai muuten vaan sopimattomia. Ehdin jo harmitella, että puuttuvan tagin takia osallistuminen jää taas. Mutta kas! Tarinointitarroina pitämässäni arkissa lukikin "12 tags" ja ongelmani poistui.

Taustapaperin kuvio sopii mielestäni ihan täydellisesti tähän kihara-aiheeseen. Ja muutenkin tästä tuli kesäisen kepeä sivu vähän höpsöstä aiheesta.

On ollut kiva juhannus.

Toivottavasti sinullakin!


7 kommenttia:

Riikka Kovasin kirjoitti...

Ihana sivu <3

Anski kirjoitti...

Oi, ihana idea käyttää hiuskiehkuraa tuolla tavalla sivussa, siis perhosen alla. Suloinen sivu kertakaikkiaan, taustapaperi rokkaa!

Marika kirjoitti...

Ihan mahtava! Ihanat kiehkurat sekä poimittuna, kuvassa ja taustapaperissa :)

Jeppula kirjoitti...

Mahtava aihe;) Ihana tuo perhonen ja "aarre" sen alla. Tykkään kovasti tuosta otsikon asettelusta!

lehtipollo kirjoitti...

Ihan paras aihe! Herkkuvärit myös.

Elina kirjoitti...

Ihana aihe ja suloinen toteutus. Taustapaperi aivan nappivalinta. Läpinäkyvän perhosen käyttö aarteen tallennukseen on hieno oivallus. Tykkään hurjasti!

Hosuli kirjoitti...

Tuo taustapaperin kuvio on todentotta ihana!