lauantai 5. marraskuuta 2011

Moni-ilmaisukuorolainen

P*skarteluhaasteen aihe kukat antoi minulle näppärän tekosyyn kokeilla Lehtipollon Belgiantuliaisina esittelemiä lankakukkia. Anoppi oli antanut pätkän moniväristä lankaa villasukkien parsintalangaksi, mutta minulla on prioriteetit kunnossa ja tein siitä skräppäilykoristeita. ;-) Langan monivärisyys toikin kukkiin mukavaa eloisuutta. Kun kukkia piti olla "runsaasti" ja lankaa riitti vain kuuteen kukkaseen, tuplasin määrän valitsemalla kukkien keskustaa koristamaan kukkasen muotoisen napin. (Tosin ihmettelen, mitä ihmeen nappeja ovat yksireikäiset napit? Ei tunnu kovin käytännölliseltä, noin niin kuin napin kiinnittämisen kannalta.)

kuoro

Kuviopaperista sain havunoksafiilikset, ja yritin tuoda yhden havunoksan esiin ompelemalla, osin pohjan ja osin tekstialueen päälle. Laitoin sitten kuitenkin otsikon ompelusten päälle, koska jotenkin alue näytti vähän valjulta.

Pääsylipussa on yhden laulun sanat, ja sen vieressä olevan dymoilun "lemppari" voi tulkita kuuluvaksi lempparilauluun tai lempparikuorolaiseen, ihan kuinka vaan... :-)

Jotain tämä nyt vielä jäi kaipaamaan, mutta varastosta ei löytynyt mitään sopivaa. Ehkä pieni punainen huopasydän johonkin kuvan yläreunaan... tai harmaa huopahiiri alareunaan... tai sitten vaan laitan leiskan albumiin ja se on siinä. Saas nähdä!

9 kommenttia:

ninarsku kirjoitti...

ihanat lankakukkaset!

Maarit kirjoitti...

kivasti tehty nuo lankakukkaset.

Unknown kirjoitti...

Huippukiva idea kyllä nuo lankakukkaset - muutenkin kiva ja ihanan erilainen toteutus haasteeseen :)

Creomi kirjoitti...

Ommeltu havunoksa on tosi kiva. Sinä se keksit aina hyviä ideoita! Lankakukat <3<3

Laura kirjoitti...

Siis niin ihania nuo lankakukat!

lehtipollo kirjoitti...

Ihana havunoksa ja lankakukat! Ihan oikeaan käyttötarkoitukseen meni parsintalanka, ja mitä ilmeisimmin yksireikäiset napitkin :)

ommu kirjoitti...

Hienoa, että sulla on prioriteetit kunnossa! Eihän sitä muuten saisi tuollaisia kukkasia aikaan. Myös tuo havu on suloinen.

Kuoro on ollut (ja on edelleen) erinomainen harrastus kaikille meidän neljälle lapselle! Joskus innostuvat jopa laulamaan yhdessä (kuten sukulaishäissä kesäkuussa) ja kuulostavat NIIN hyviltä!

Ranu kirjoitti...

Näyttää niin kivalta täälläkin nuo lankakukat, että pakkohan se on skräpistää =)
Mainio idea tuo havuniksa.

Ranu kirjoitti...

Siis oksa..