maanantai 30. tammikuuta 2012

Tältä näyttää isä ja äiti

Saimme Teippitarhasta skräppäilykurssille kokeiltavaksi joitakin teippejä, ja löysin uuden lempparin: nuo kapeat masking teipit, joille olen kirjoittanut tekstit. Huippua - taas yksi kätevä tapa tekstin kirjoittamiseen! Myös pitsillinen kuvioteippi on Teippitarhasta, ja kirkas dymo-nauha.

isä-ja-äiti

Kuva on esikoisen pienenä ottama, ja tykkään siitä kovasti. Tiesin mitä haluan kirjoittaa, mutta jotenkin kuvan ympärille oli tosi vaikea skräppäillä - tämä on jo toinen yritys. Ensimmäisen version jouduin hylkäämään, kun olin yrittänyt suihkia siihen gessosta lantraamaani maalisuihketta. Ei sitten mennyt ihan putkeen... Nytkin leiska kaipaa jotain ryhdistystä, mutta en oikein tiedä mitä. Saa ehdottaa!

Ukkelin ja akkelin maalasin sapluunan avulla ja ompelin ympärille ääriviivat. Napin & lankasotkun kopsasin Anskin linkkaamalta AnnaB:ltä, joten osallistun lentävän langan Inspiroidu-haasteeseen. Kuten piiloon päätellyistä ompelukoneen langoista voi aavistaa, eivät nuo lankasotkut tule minulta mitenkään automaattisesti... mutta niin vaan tuli kokeiltua! :-)

14 kommenttia:

Riikka Kovasin kirjoitti...

Ihana sivu!

Jos ryhdistystä haluaa, niin rykelmien ystävänä mä varmaan tekisin rykelmäsysteemin tuohon oikealle alareunaan. Musta boordin pätkä, jonka päälle laittaisi vaikka nappia, sydäntä ja valkoista/vaaleanpunaista lankaa.

Niinu kirjoitti...

Mun piti sanoa ettei tämä mitään kaipaa, mutta kyllähän tuota Riikan ehdotusta voisi kokeilla? Tykkään leiskastasi kyllä ihan tälläisenakin:)
Värit ovat ihanat,samoin kuva ja aihe:) Maalatut&ommellut ukkelit ovat niin suloiset!

Elina kirjoitti...

Tykkään! Kuva on ihan huippu - olen itsekin miettinyt, että pitäisi joskus antaa oikea kamera neiti A:n käteen (nyt kuvia otetaan päivittäin leikkikännykällä :) ).
Musta lankasykkerö ja mustat ompeleet tuovat sopivasti ryhtiä sivuun - itse en osaisi lisätä mitään. Ihana just näin!!

maikko kirjoitti...

voi ei, ihana kuva ja tarina! lankasotku näyttää tosi hauskalta :)

ommu kirjoitti...

Hauska sivu tärkeästä aiheesta!

Anu kirjoitti...

Ihana kuvakulma =) Järkyttävän huolellisesti pistellyt ukkelit, ei voi kuin ihailla!

PaperiSydän kirjoitti...

Tää on tosi kaunis sivu tällaisenaankin <3 Jos haluat ehdotuksia, niin mä varmaan 12x12 koon ystävänä heittäisin tän sellaselle yksväriselle paperille, kuten musta tai joku väri tuosta raitapaperista... :)

Riikka kirjoitti...

Blogistani löytyy sinulle jotain :)

shys kirjoitti...

Niin tärkeä aihe ja ihana kuva!
sivukin on kiva. Jos jotain haluais vielä lisätä niin mites olis sydän(?) ja vaikka saksen kärjellä raaputtaa kuvaan "kehykset"?

Marika kirjoitti...

Aivan ihana sivu! Paljon kauniita yksityiskohtia! Ihana muisto!

Mä roiskisin vähä mustia maaliroiskeita. :)

Anski kirjoitti...

Vitsit miten hyvä idea nuo ohuet teipit!! Musta sivu toimii hyvin näin, paperi on kuitenkin niin kaunista ettei sitä tee mieli liikaa peittää. Ihana leiska ja ihana aihe :)

Minna Enqvist kirjoitti...

Hieno sivu, erityiosesti pidän kuvan sommittelusta. Autenttinen!
Mä käyttäisin leiskan ryhdistämiseen mustaa, koska lankakin taitaa olla musta. Visuaalinen silmäni sanoo että värimaailma on kovin harmooninen ja tälläisenä epäharmoonisena henkilönä laittaisin sinne vähän vastapalloa vaikka niillä mustilla maaliroiskeilla. Jotain mikä rikkoo tuon ihanan hempeän kokonaisuuden. :D

lehtipollo kirjoitti...

Ihana sivu ja huippu teippi-idea! Pystyykö noille ja korjausnauhalle muuten kirjoittamaan ihan peruskynällä, vai pitääkö olla joku slick writer -tyyppinen?

sannika kirjoitti...

Kiitos kommenteista ja ideoista! Mustat maaliroiskeet houkuttelevat mutta en ole vielä uskaltanut... kun kerran ekan version jo pilasin gessolla...

Lehtipollo, kirjoitan korjausnauhalle tavallisella tussilla mutta koitan varoa että en painaisi paljon - se menee aika helposti rikki.