keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Uusiksi tehty

Tein pari vuotta sitten New Yorkin matkasta kaksi leiskaa, jotka ovat edelleen lemppareitani: Serendipity ja Hyvä ja helppo olla. Kolmas, Central Park, oli ihan kiva, mutta minua harmitti että se ei albumissa näyttänyt kuuluvan kahden muun New York -leiskan joukkoon. Tekstikin siinä oli vähän ympäripyöreä. Ja neljäs oli niin erilainen, että en tehnyt sitä ikinä valmiiksi.

Alkuvuodesta revin kuvat noista kahdesta jälkimmäisestä leiskasta irti ja tein sivut uusiksi lähes loppuun asti. Tänään aloitin askartelupöydän siivousurakan ja siivoamisen sijasta päätin viimeistellä leiskat ja päivitellä blogia. Joten tässä tulee - kraftia, otsikot samoista kirjaimista, kelloja, metallireunaisia ympyröitä, kuplamuovileimauksia... Nyt New York -leiskat ovat ihan selvästi samaa sarjaa.

empire-state-of-mind

istumapaikkoja
Tämä on ensimmäinen kerta, kun olen tehnyt valmiin leiskan kokonaan uusiksi. Olen edelleen vähän kahden vaiheilla, oliko tässä nyt mitään järkeä. Ehkä tiedän sitten, kun olen laittanut leiskat albumiin ja muutaman kerran selannut sen läpi. :-)

6 kommenttia:

Manssu kirjoitti...

Mä kyllä tykkään näistä. Ja sopii hyvin aikaisemmin tekemiisi sivuihin.

Anski kirjoitti...

No siis ai vitsit miten upeita!! Tuo eka on kyllä mun uus lemppari! Järkeä tai ei, niin ainakin nää uudet leiskat on ihan mielettömiä!

tutteli kirjoitti...

Todella hienoja! Etenkin tuo ensimmäinen on mahtava. Uskon, että kannatti :)

PaperiSydän kirjoitti...

Samoilla linjoilla edellisten kanssa :) Kivoja leiskoja ja hienosti sopii kaikki samaan sarjaan. Täynnä ihania muistoja pienissä yksityiskohdissa <3 Otitko kuvan niistä sivuista ennen uudestaan tekemistä?

sannika kirjoitti...

Kiitos kommenteista!

Toinen "purkamani" leiska oli tämä: http://sannikan.blogspot.com/2010/04/samoista-materiaaleista.html mutta toisesta ilmeisesti en tullut ottaneeksi kuvaa. Luulin ottaneeni mutta kuvaa ei löydy tietokoneelta, joten ilmeisesti jäi ajatuksen tasolle... :-)

lehtipollo kirjoitti...

Äänestän tunteella järkevyyden puolesta, tykkään leiskoista kovasti! Ylempi on niin tyylikäs ja alemmassa kiva kollaasifiilis.