tiistai 24. huhtikuuta 2012

Koiraihminen

Tein tämän sivun viikonloppuna Intohimona skräppäily -tapahtumassa. (Olipa muuten kiva viikonloppu taas kerran - kiitokset järjestäjille ja kaikille kenen kanssa tuli juteltua!) En ole ikinä ajatellut olevani koiraihminen, mutta kun suunnilleen maailman suloisin koira oli meillä reilun viikon hoidossa, huomasin että ihan selvästi olen. Ja niin on moni muukin, päätellen siitä kuinka moni poikkesi asiasta juttelemaan. :-)

koiraihminen-yksityiskohta

Olin varannut kotoa paperit sivua varten. Mutta kuinka ollakaan, sain tapahtumassa käyttööni sopivamman kuviopaperin ihan vahingossa. Kuusiokulmiopaperi nimittäin löytyi pöytäpaikallani odottaneesta namupussista - siitä olisi voinut taitella rasian, mutta käytin sen kuviopaperina. Täydellisesti meidän lainakoiran turkin värit! Leikkelin kuusikulmioita isommiksi ja pienemmiksi alueiksi ja muutaman kiinnitin kohotarroilla.

koiraihminen 

Kirjaintarrat, korkkiympyrä ja oranssi nauha ovat Intohimona-hankintoja, muut tarvikkeet kuljetin mukanani kotoa. 

Tapahtumissa valmiiksi asti saamani leiskat ovat todella harvassa, joten olen itseeni tosi tyytyväinen, kun tämä valmistui jo ensimmäisenä päivänä. Toisenkin sain melko pitkälle, ja lisäksi osallistuin kahteen workshopiin.

Marika kirjoitti Bloggerin sanavarmennuksen hankaluudesta ja itsekin olen sen kanssa pähkäillyt. Otin omasta blogistani varmennuksen pois, koska itse olen huomannut ihan saman asian - kommentteja ei viitsi jättää, jos se on liian työlästä (ja joskus tuntuu että jopa mahdotonta). Joten saa kommentoida, ainakaan ei ole varmennuksesta kiinni! :-)

16 kommenttia:

m kirjoitti...

Oli tosi kiva nähdä!

Ja samaa mieltä sanavahvistuksista, vaikka kommentointi on muutenkin ollut nyt huononlaista käyttäessäni usein pelkkää readeria tabletilla.

Creomi kirjoitti...

Kiitos kivasta pöytäseurasta! Oli mukava nähdä pitkästä aikaa. Sanavarmistukset ovat vähän ärsyttäviä, mutta ei ole kyllä koskaan täällä jäänyt kommentoimatta sen takia...vaikka joskus on kiirekin :)

Taru Jehkonen kirjoitti...

Upea leiska - mahtava tunnelma leiskassa! Tosiaan upea viikonloppu oli!!

Riikka Kovasin kirjoitti...

Oli kyllä kiva nähdä!

Mahtava sivu syntyi :)

Marika kirjoitti...

Kiitos! ;)

Tää on ihan super nätti sivu! Ja luonnossa viäläkin nätimpi!

Oli mukava nähärä ja jutella! Toivottavasti nähdään taas pian. :)

Nelsson kirjoitti...

Kiva on :)

Minäkin tajusin vasta nyt että mulla on salasanavarmenne. Poistin.

Anski kirjoitti...

Olipas kiva tavata ja oli kyllä tosi mukava viikonloppu!
Ihana leiska ja ihana koira, uuu! :) Kyllähän tommoinen sydämet sulattaa väkisinkin. :)

Kootut teokset kirjoitti...

Tää on hieno. Mukavan rauhallinen, muttei liian tyhjä. Hienoa kuviopaperin hyödynnystä. :)

Ja kiva, että olet ottanut sanavarmennuksen pois. Varmenne muuttui tässä jokin aika sellaiseksi, etten oikein enää tahtonut saada selvää sanoista. Yhteen blogiin jouduin koittamaan kolme kertaa ennen kuin "arvasin oikein"...

Minna Enqvist kirjoitti...

Oli kyllä huippu kivaa nähdä!

Mulla on ollut sanavarmennus poissa käytöstä jo jonkin aikaa, mutta laitoin asetuksista että yli 14 vrk sitten tehtyihin kommentteihin on manuaali vahvistus ylläpitäjältä. Se on estänyt ne muutamat harvat roskapostit mitä on tullut.

elinarsku. kirjoitti...

olipa kiva nähdä taas! ja suurkiitos teknisestä tuesta. :)

toi leiska oli kyllä vielä hienompi livenä. livenä tuli tuon paperin metalliväri paremmin näkyviin.

tutteli kirjoitti...

Oli kiva tavata! Olen vieläkin liikuttunut mummu-albumistasi, se on todella ihana.

Olen huomannut saman sanavahvistuksista - vuodatuksessa sitä varmennetta vain ei voi jättää pois, muuten on saman tien kommenttiloota täynnä "roskaposteja" :( Bloggeriin muuttoa mietin, mutta joku oli jo vienyt tutteli.blogspot.com osoitteen ja en ole vielä keksinyt uutta nimeä blogille..

Marie kirjoitti...

Oli kiva nähdä taas ja koirasivu oli hieno! Työstit tosi hauskasti tuota kennopaperia.

kiala kirjoitti...

Hieno sivu! Mitäköhän tarvittaisiin, että minusta tulisi koiraihminen?!? :) En muista, että koskaan olisi tullut roskakommentteja, vaikka ei ole varmenteita.

Saija kirjoitti...

Ihana Lili!

Anonyymi kirjoitti...

Hei, Oli kiva jutella Intohimossa! Muistan tämän leiskan, tosi kaunis! Oikein aurinkoista ja askartelurikasta kevättä sinulle! Laura

lehtipollo kirjoitti...

Ihanat kuusikulmiot! Ja otsikkokirjaimet ovat ihailtavan suorassa, huomasin jo paikan päällä :)