torstai 3. toukokuuta 2012

Isomummu

Intohimona skräppäys -tapahtumassa oli muutaman tutun kanssa puhetta siitä, ettei blogia tule päivitettyä samalla innolla kuin joskus aiemmin. Ei se mielestäni mitenkään vakavaa ole - elämässä ja harrastuksissa on erilaisia vaiheita, joskus huvittaa yksi asia ja joskus joku toinen. Ja tietysti voi skräppäillä sivuja julkaisemattakin!


Mutta tässä esimerkkinä prosessini nykyisestä hitaudesta sivu, jonka olen tehnyt viime vuoden puolella, kuvannut helmikuussa, ja näin toukokuussa saan blogiin asti... Sivu on lähivärit-Inspiroidu-haasteen mukainen, mutta ei tosiaan sen inspiroima. Mutta haaste inspiroi nyt sitten julkaisemaan tämän keltaoranssin sivun - keltaoransseja olivat mallityötkin. :-)


isomummu 


Varmaan voi päätelläkin, että sivuun on kerätty meidän lasten muistoja isomummustaan. Tekstiä tuli sen  verran, että muuta ei juuri mahtunut. Kehystin tekstit ompelemalla.


Ainokainen koriste on pienennös värityskirjan sivusta. Kiinnitin pienennöksen kartongille, leikkasin ääriviivojen mukaan ja kiinnitin kohotarroilla. Syy tällaiseen koristeeseen on se, että järjestin kerran mummulle sairaalaan kotikutoista taideterapiaa. Pakkasin mukaan kasan värityskirjoja ja puuvärit, ja värittelimme yhdessä - mummu, minä ja lapset. Mummu väritti kuvion vihreät osat. Tykkään kovasti siitä että muistelujen kohteen kädenjälki näkyy sivussa. 

7 kommenttia:

sannika kirjoitti...

Ja tälleen harvakseltaan kun bloggailee, ei huvita korjailla ihmeellisiä tuplarivinvälejä. Mistä ne nyt tuli? Hö.

Niinu kirjoitti...

Kiva leiska;ei se paljon muuta vaadikkaan! Tälläistä skräppäyksen pitäisi ollakin, muistojen tallentamista tärkeistä hetkistä tai ihmisistä:)

Anski kirjoitti...

Mulla on sulle mun blogissa tunnustus :)

Riikka Kovasin kirjoitti...

Minunkin blogistani löytyy sinulle jotain. Nämä sivut ovat NIIN tärkeitä. Kiitos, kun inspiroit!

ommu kirjoitti...

Voi! Että olet saanut lapset kirjoittamaan muistonsa ja sulla oli jokaisesta kuva isomummun kanssa ja vielä mummun kädenjälkikin. Voiko olla mitään hienompaa???

Minna Enqvist kirjoitti...

Tämä oli kaunis ja koskettava projekti.

lehtipollo kirjoitti...

Ihanat kirjoitukset ja väritykset <3