torstai 9. elokuuta 2012

Jumpallista

Skräppäsin! Harmittelin Haaste(el)lista-tapahtuman ajankohtaa heti siitä kuullessani - kyseessä oli nimittäin viikonloppu, jonka vietin itse järjestämässäni perhetapahtumassa. Mutta kun sunnuntaina kotiin tullessani huomasin, että haasteisiin voi osallistua vielä monta päivää, aloin skräpätä. Huippua että tällaista järjestetään! Haluan ehdottomasti osallistua! Kiitokset tempauksen järjestäjille!

Osallistun haasteeseen 9 - haasta itsesi. Otin esiin vesiväripuukynät (watercolour pencils), jotka sain joululahjaksi useita vuosia sitten. Kynnys niiden käyttöön on ollut korkea, koska en oikeastaan osaa piirtää. Mutta osaan sentään värittää, joten väritin. Vesivärikyniä käytin leimatun otsikon värittämiseen ja tekstin taustan tekemiseen. Ensimmäisen kokemuksen perusteella uskon, että kyniä tulee käytettyä toistekin.

pilates
Viikonlopun tapahtuman jäljiltä minulla oli käytössäni rintanappikone, ja sain nerokkaan idean sijoittaa teksti rintanappiin. Tekstiä oli aluksi noin tuplamäärä nykyiseen verrattuna. Kirjoitin sen kirjoituskoneella ja havaitsin, että tekstiä pitäisi vähentää huomattavasti. Mietin synonyymejä, karsin ja lyhensin, tavutin ja laskin merkkejä... ja niin vain sain tekstin mahtumaan rintanappiin! Idea tosin ei ihan joka vaiheessa tuntunut niin nerokkaalta, koska aikaa paloi melkoisesti. Lopputuloksesta kuitenkin tykkään, joten loppu hyvin.

Halusin pitää leiskan yksinkertaisena, koska aiheeseen ei mielestäni sovi mikään ylenpalttinen koristelu. Niinpä lisäsin vain oikeaan reunaan palaset maalatuista pahvikehyksistä ja ompelin yksinkertaisen kehyksen. Valmista!

*****

Aiemmassa postauksessa myin skräppäilykirjoja. Huomasin äskettäin, että hotmail-osoitteeni junk-osastolla oli muutakin kuin roskapostia. Junk-osasto tyhjenee automaattisesti, eli en näe enää heinäkuussa roskaposteihin joutuneita viestejä.  Toivottavasti kenenkään ostohalukkaan viesti ei ole jäänyt sinne huomaamattani! Jos näin on, pyydän anteeksi! Muut kirjat on myyty, That's Life vielä jäljellä.

11 kommenttia:

ninarsku kirjoitti...

Mahtava toi rintanapoitarinointi! Kyllä on kaiken ajan ja vaivan arvoinen!

Puuhis kirjoitti...

Aivan supermahtava idea tuo rintanapissa journaling! Harvemmin kaikki hienot ideat on täysin vaivattomia?

Anniska kirjoitti...

Ihanan harmoninen leiska! Ja tuo rintanappijournaling on kyllä parhautta! :)

Riikka Kovasin kirjoitti...

Harmoniaa! Huikea rintanappitarinointi!

Tutteli kirjoitti...

Mahtavaa, että lähdit tapahtumaan mukaan! Todella hieno idea tuo rintanappi!

Napsuliini kirjoitti...

Mulla ei hermot riitä Pilatekseen, kun en osaa hengittää ja tehdä niitä liikkeitä samaan aikaan =)
Tuo rintanappitarinointi on kyllä mahtava, ehdottomasti kaiken ajan ja vaivan väärti.

Kootut teokset kirjoitti...

Ihanan rauhallinen ja harmoninen sivu. Oikein aiheen mukainen. :) Ja juu. Tuo rintamerkkitarinointi on tosi hieno. Kyllä sitä kannatti vähän sovitellakin. ;)

Marika kirjoitti...

Rintanappi on ihan mahtava!

Kaunis sivu.

Jeppula kirjoitti...

On upea! Tyylikäs kokonaisuus:)

Anski kirjoitti...

Rintanappi-idea on ihan mahtis! Tässä sivussa on kyllä just sellaista aiheeseen sopivaa seesteisyyttä.

Nana kirjoitti...

Hauska idea toteuttaa tarina! Itseltä tuo laite löytyy, joten pitää varmaan apinoida joskus :).