tiistai 28. elokuuta 2012

Juoni + kursseja Tampereella

Kevään Intohimona skräppäys -tapahtumassa tavoitteeni oli löytää pieniä siroja kakkupapereita, ja siinä onnistuin. Leiska valmistui lähes kokonaan Peurungassa perinteisessä yhteistyöhengessä - kiitokset mustelainasta Emmolle ja otsikosta Lauralle! 

Kakkupaperit musteilla värjättyäni olin niin tyytyväinen, että en oikeastaan halunnut peittää niitä. Kraft-kartonki oli sopivan neutraali tausta. Laura keksi otsikon, joka oli tarpeeksi lyhyt: mahtui oikeanvärisillä kirjaimilla 6x12-kokoiseen leiskaani. Halusin toteuttaa tarinoinnin jotenkin sirosti, jätin asian hautumaan ja melko perinpohjaisesti se sitten hautuikin. Tänään istahdin tietokoneen ääreen ja tulostin tekstin. Määrittelin tekstin väriksi keltaisen ja taustan väriksi harmaan, ja tekstiliuskat sopivat hyvin kakkupapereiden väriin. Pari numerotarraa vielä lisäsin, mutta siihenpä sitten taitaa jäädäkin. Ei noita pitsireunoja vaan voi peittää! :-)

 juoni

Leiskasta teksti on ihan helppo lukea, kuvasta näköjään ei. Joten tässä siristelyn vähentämiseksi:
"Kun Lili oli ollut meillä hoidossa, laadit suunnitelman siitä, miten meillekin saataisiin koira.1. Sitoutuminen koiran ulkoiluttamiseen. Teit itsellesi listan, johon merkitsit 219 ensimmäistä päivää.2. Hypnotisoinnin opettelu. Hypnotisoituna isäkin suostuisi ottamaan meille koiran.Mutta juoni ei onnistunut. Meille tulee vain hoitokoiria."
*****

Tampereen työväenopistolla on taas skräppäilykursseja, tervetuloa! Alkeiskurssilla aloitetaan ja sille kannattaakin ilmoittautua saman tien. Kurssien tiedot täällä, ilmoittautumisohjeet täällä.

2 kommenttia:

Minna Enqvist kirjoitti...

Muistan tämän sivun Peurungasta. Kauniit värit, sopivasti kaikkea. Harmi ettei hypnoosi toiminut.

Riikka Kovasin kirjoitti...

Ihanat kakkupaperit ja kauniit sävyt!