perjantai 21. syyskuuta 2012

Laulusta

Emmon blogin Vuoroin vieraissa -sarjaan liittyy haaste, jossa voi inspiroitua kulloisenkin vierailijan tyylistä. Ensimmäisenä vuorossa on Maikko.

kirkkokuorossa

Tähän leiskaan poimin Maikon tyylistä maanläheisiä värejä, tehosteaineiden käyttöä (embossatut ympyrät ja leimatut pistealueet), lyhyen tarinoinnin ja otsikottomuuden. Kun leiska oli valmis, huomasin, että asettelu on aika lähellä Maikon VV-leiskaa, venytettynä tosin: kaarireuna vasemmalla, kuva oikealla, papereita päällekkäin. 

Tämä leiska tulee mummun albumiin. Lemppariyksityiskohtani on kuvan alla oleva ruskea paperi, joka on tyhjäksi jäänyt sivu mummun vanhasta valokuva-albumista. Se on vähän rytyssä ja reunoistaan haalistunut, mikä ei tästä kuvasta kovin hyvin näy. Kolmiulotteisuutta leiskaan tuo laululintu lasisessa pallurassaan sekä kuviopaperista irtileikatut kukat, jotka kiinnitin kohotarroilla.

Nyt ruudulta katsoessa elementit näyttävät olevan vähän liian lähellä yläreunaa.. pitääkin vielä mennä vilkaisemaan, onko livenä sama ongelma vai pitäisikö lisätä jotain alareunaan sivua tasapainottamaan.

Viikonloppua! Ja osallistukaahan VV-haasteeseen! Luvassa mainetta ja kunniaa ja jotain pientä postitse kulkevaakin. :-)

7 kommenttia:

m kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Riikka Kovasin kirjoitti...

Jännä yhdistelmä maikkoa ja sannikaa!

sannika kirjoitti...

Maikko, se otsikkojuttu oli tekstistä poimittu, "en välttämättä lisää sivuun otsikkoa tai tarinointi saattaa olla lyhyt". Kiinnitin siihen huomiota koska minulla on aina otsikko, tai no melkein aina. :-)

Jeppula kirjoitti...

Wau, hieno! Mustat kukat on jotenkin aivan ihanat!

Puuhis kirjoitti...

Yksinkertainen mutta siltikinen vakuuttava

Minna Enqvist kirjoitti...

Yksinkertainen ja jotenkin iahn erilainen kuin Maikon sivu, silti vaikutteet on nähtävissä. Onnistunut inpiroituminen!
Kiva kun osallistuit! :)

Creomi kirjoitti...

Hienosti poimittu elementtejä Maikkon sivusta, mutta silti niin sinun tekemän näköinen. Tyylikäs!!