perjantai 28. syyskuuta 2012

Yksi, kaksi, sulle tuli faksi

Tähän mustavalkoiseen, aikoinaan faksilla saapuneeseen kuvaan halusin yhdistää jotain todella ihanaa paperia, koska kyseessä on niin rakas kuva. Alareunan kukallinen paperi oli täsmälleen se, mitä halusin.

lapsiesitys1

Kun katselin paperia, huomasin, että siinähän on täsmälleen samat värit kuin meidän lasten vaatteissa kuvan originaalissa. En ollut ajatellut skräpätä originaalia ollenkaan, mutta kun otin sen esiin, en voinut olla skräppäämättäkään.

lapsiesitys2 

Ja kas, kaksi sivuahan on oikeastaan aukeama.

lapsitieto
Paperinauhat ovat vanhoja koristeita, kukkaset aika lailla uusia, ja yläreunan paperi on Turun kirjekuoritehtaan tuotantoa. Alun perin valkeat kohdat, repeämät ja ompelukset tulivat sivulle siksi, että paperi ei riittänyt toiselle sivulle koko alueelle (koska olin leikannut sen suurpiirteisesti yhtä sivua ajatellen). Mutta tilkkuversio näyttikin paremmalta, joten lisäsin paperinpaloja ja ompeleita ehjällekin puolelle.

En keksinyt soveltuvaa otsikkoa enkä pystynyt edes ratkaisemaan, tulisiko otsikoita yksi tai kaksi, joten en laittanut ainuttakaan.

Sivusta oli tarkoitus tulla iloinen ja raikas ja aika lailla sellainen siitä mielestäni tulikin. Siis aukeamasta! :-)

Ja väriyhdistelmällä sininen - oranssi - valkoinen osallistun P*skarteluhaasteen väribingoon.

PS. Pikkuisen huvittavalta tuntui blurrata tuo faksilla tullut suttukuva, josta en ikinä ole saanut selvää... mutta jostain syystä kuvan laatu on tietokoneen ruudulta katsottuna paljon parempi, suorastaan tunnistettava! Tämän kun olisin tiennyt silloin 2004! :-)

7 kommenttia:

Riikka Kovasin kirjoitti...

Näistä tuli kylmiä väreitä - huikean upeat sivut!

elinarsku. kirjoitti...

raikas, tunnelmallinen ja koskettava aukeama. menin sanattomaks. :)

Marie kirjoitti...

Voi miten hieno aukeama - todella koskettava aihe ja käsittelytapa. Tilkkutäkkitoteutus sopii sisältöön ja kuviin. Paloja joista elämä rakentuu...

Tirpuunen kirjoitti...

Tästä tuli itsellekin pysähdyttävä hetki, kiitos jakamisesta! Aukeaman toteutus on upea, kaikesta näkee, miten rakkaasta aiheesta on kyse.

xing kirjoitti...

<3

Meku kirjoitti...

Tosi ihana :)

Minna Enqvist kirjoitti...

oi. Ajatella. Jotenkin tulee mieleen Gesterbyläisen kerrostalon kellarikerros ja äitejä ja lapsia. Ihan erilainen hyppy äitiyteen kuin minulla, mutta silti siellä pöydänääressä aika samanlaista.