keskiviikko 3. lokakuuta 2012

Jaksaa jaksaa!

Tällä kertaa Vuoroin vieraissa -haasteessa mietitään Nelssonin tyyliä. Haastetyön kanssa sivullani on yhteistä vihreä väri ja letter-muoto. Mutta eikös tämä kaiken kaikkiaan ole yksinkertainen, selkeä ja säntillinen, kuten Nelsson kuvasi tyyliään kolmella sanalla?

tonni

Kuva on maalikameran kuva yleisurheilun hallikisoista. Hurjat värit johtuvat siitä, samoin juoksijoiden ruumiinosien venymiset ja muut epätyypilliset muodot. Kuvan väreihin oli hankala yhdistää muita värejä, joten pysyttelin sitten mustassa ja neontyyppisessä vihreässä.

Tarinointi on kirjoitettu puolitetuille washiteippiriveille. Tällä kertaa halusin suoraviivaista meininkiä, joten kiinnitin teipit kartonkiin ja leikkasin viivottimen ja sormiveitsen teipit katkeamaan täsmällisesti. Ei mitään repimisiä!

Alareunan vihermusta raita on alta washiteippiä, päältä valmiiksi leikattuna ostettu boordi, jonka maalasin mustaksi. Tähdet ovat ohutta muovia. 

Tekstin olin jo hahmotellut tyyliin "harrastat yleisurheilua ja tykkäät 1000 metrin juoksusta", kun onneksi kysyin tyttäreltä, mitä hän juoksuun lähtiessään ajattelee. Ja kun erilaisia ajatuksia riitti maaliin asti, sain paljon suunnittelemaani kiinnostavamman tarinoinnin. 

PS. Ennätyksen päivämäärä vielä puuttuu, joten tiedoksi, että kuva on eri kisoista kuin ennätys. Nimittäin ainoa palaute puolisoltani oli, että ennätys ja kuva eivät liity toisiinsa. Väitin ettei tämä ristiriita varmaankaan häiritse ketään muuta kuin puolisoani. Toivottavasti olin oikeassa! Ja pahoitteluni jos sitten kuitenkin häiritsee!!! ;-)

6 kommenttia:

Nelsson kirjoitti...

Ihanaa kun osallistuit! Tää on hieno :)

Riikka Kovasin kirjoitti...

Hurjan upea. Ihan mielettömät sävärit tuli tuosta tekstistä ja siitä, että ne ajatukset on itse puettu sanoiksi. Kylmiä väreitä menee pitkin selkää vieläkin. Huisin upeaa.

Minna Enqvist kirjoitti...

Jee! Hieno, ja todellakin, lapsen itsensä kirjoittama tarinointi kruunaa kaiken.

Anski kirjoitti...

Hieno! Tekstisuikaleet ja kuva käyvät niin hyvin yhteen. Ja oi, tuo tarinointi!

Jeppula kirjoitti...

Mahtava sivu! Tarinoinnista tulee omat yleisurheilumuistot mieleen:)

Tutteli kirjoitti...

Upea!! Aivan mahtava tarinointi, tyttösi osaa pukea hienosti ajatukset sanoiksi!