lauantai 20. lokakuuta 2012

Äitien välisestä ystävyydestä

Yllätin itseni äskettäin skräppäämällä lapsen koulukuvan, vaikka en ole ollut koulukuvista mitenkään inspiroitunut. Nyt tapahtui toinen yllätys: skräppäsin perhekerhon ryhmäkuvia. Ryhmäkuvat ovat sen verran isoja, että skannasin ne ja tulostin pienempänä. Mutta kun minulla ei näistä ihmisistä näissä elämäntilanteissa oikeastaan muita kuvia ole, ryhmäkuvat toimivat ihan hyvin! Juuri mitäänhän niistä ei blurrauksen jälkeen jää näkyviin, pahoittelen. Mutta äitejä, lapsia ja pari ohjaajaa niissä on, ja ylimmäisessä aika paljon pöytää. :-)

mun-äitikaverit

Emmolle kiitokset journalingin alusta! Käytän hyväksi kaikkia mahdollisuuksia saadakseni jonkun muun osallistumaan tarinoinnin kirjoittamiseen... ;-) Kuvan tekstistä ei juuri saa selvää, joten tässä:
Yhden gesterbyläisen kerrostalon kellarissa tutustuin naisiin, jotka tekivät hypyn äitiyteen hauskemmaksi. Keskustelut elämästä ja äitiydestä. Hulvaton huumori. Valmiiksi keitetty kahvi. Perhekerho, puisto, perjantain kimpparuuat, Rossossa sulkemisaikaan asti, lukupiiri... ja pysyin järjissäni.
Kiitos teille, äitikaverit! :-)

Osallistun sivulla VV-haasteeseen Creomi-bingon rivillä maali (keltainen suihke), ommel (pitsissä) ja sulka (tein leivinpaperista Julien ohjeella). Muuten on sitten leimailuja, washiteippiä, tuputtelua sun muuta.

9 kommenttia:

Puuhis kirjoitti...

Kiva kokonaisuus

Creomi kirjoitti...

Vau mitkä sulat, todella hienosti toiteutettu! Kaunis sivu muutenkin ja ehdottomasti tärkeä aihe. Kiitos kun osallistuit :)

Minna Enqvist kirjoitti...

Todella muistoja herättävät sivut. Oi aikoja, oi paikkoja. Jotenkin tuntuu että se oli vasta, toisaalta siitä tuntuu kuluneen pieni ikuisuus.

Jeppula kirjoitti...

Ihana! Nuo leivinpaperisulat on mahtavat. Itsekin nautin nyt kovasti perhekerhosta - se on niin huippu!

Riikka Kovasin kirjoitti...

Mainio sivu ja kokonaisuus. sulat tuovaa ihanaa pehmeyttä, samoin kuin ommeltu pitsi <3

Tutteli kirjoitti...

Todella ihana sivu!

lehtipollo kirjoitti...

Uu mitkä sulat, tykkään! Värit on myös kivat.

Napsuliini kirjoitti...

On kyllä hienot sulat!

Elina Stromberg kirjoitti...

Niin ihanan tunnelmallinen sivu. Ystävyyden lämpö tuntuu leiskassa. Tykkään!