tiistai 7. toukokuuta 2013

Kaikki tiet

Toinen leiska heti perään! Aiheena on viime kesän piipahdus Roomassa. Idea sivun asetteluun tuli Julie Fei-Fan Balzerilta. Hän oli nähnyt Amy Tanin Project Life -sivun, jota luuli skräppisivuksi, ja päätti sitten tehdä skräppisivun ikään kuin sivulla olisi Project Life -taskut. Minä myös!

En ole ollut innostunut Project Lifesta, enkä tämän kokemuksen perusteella innostunut yhtään enempää. Hitaalla tyylilläni jokaisen kortin tekemiseen kuluu kohtuuton aika. Mutta tällaisen lyhyen matkan dokumentointiin tämän tyyppinen sivu sopii hyvin - yhdelle sivulle mahtuu monta kuvaa ja monta muistoa.

roma

Otsikon tein itse softiksesta leikkaamallani leimasimella ja kultaisella kohopulverilla. Softisleimasimen tekeminen on kätevää - kuvion voi piirtää softikseen, leikata irti ja kiinnittää puupalikkaan tms. kovaan pintaan. Ainoa hankalampi muistettava on se, että leima pitää kiinnittää peilikuvana - muutenhan itse leimasta tulee peilikuva.


3 kommenttia:

xing kirjoitti...

Mitä käytit softiksena? Jotain pakkausmateriaalia ... vai myydäänkö jossain softista levyinä? Nimimerkillä epätietoinen :) Heti teki mieli tehdä omia leimasimia tuollakin tavalla

sannika kirjoitti...

Softista myydään levyinä askartelukaupoissa, ainakin Sinellistä olen sitä ostanut. Suosittelen kokeilemaan omien softisleimojen tekemistä! Softista leikkaa lähes yhtä helposti kuin paperia, joten monenlaista pystyy toteuttamaan.

Minna Enqvist kirjoitti...

Wau, täällä on monta uutta sivua, ihan huomaamatta! Ensinnäkin, ihanaa, Rooma. Sinne haluaisin itsekkin. Ottamaan tuollaisia kuvia. Matkakuume vaivaa.