torstai 16. toukokuuta 2013

Madonna! Madonna!

Tässä leiskassa on kerrankin ihmiskuva, jota edes minulla ei ole mitään syytä blurrailla. ;-)

madonna

Olin joskus innokas Madonna-fani ja keräsin kaikkea, mikä liittyi Madonnaan. Äitini oli säilyttänyt keräilylaatikkoani kaikki nämä vuodet ja nyt lopulta päätin, että aika on kypsä luopua kokoelmasta. Ainakin suurimmasta osasta... Laittaessani ison kasan Madonna-julisteita, lehtileikkeitä sun muuta kierrätykseen päätin tehdä yhdestä seinäkalenterin sivusta leiskan.

Pohjalla on musta kartonki, sitten kuva seinäkalenterista. Leikkelin ympyrät kuvioleikkurilla, paitsi suurimman käsin. Rivit tekstiä varten tein korjausnauhalla. Ompelin otsikon kirjaimet paikoilleen, jotta ne varmasti pysyvät - ja tuli niistä ompelun jälkeen madonnamaisemmatkin. Blingiä tietysti, ja muutamia haaraniittejä. Uhrasin leiskaan myös yhden tarran, jota olen uskollisesti säilyttänyt jostain 80-luvulta asti. Kenellä muulla on 30 vuotta vanhoja tarroja tallessa?

4 kommenttia:

Korppisusi kirjoitti...

Tosi ihanat nuo pallot ja ommeltu otsikko! Ja vastaus kysymykseen: minulla! Tein niistä joulukalenterinkin nettiin: http://www.advientos.com/destinatarios-publico.php?fecha_pc=2013-5-16%2023:59:59

Anu kirjoitti...

Kyllä minullakin on melkein sen 30 vuotta vanhoja tarroja, niiden liima vaan on jokseenkin kulahtanut.. Hauska leiskan aihe!

lehtipollo kirjoitti...

Hei, tämä näyttää tutulta :) Mahtava aihe ja asettelu.

Minna Enqvist kirjoitti...

Aivan mahtava! Minulla taitaa olal vielä tallessa laatikollinen Take That faniromppeita, joista en ole vielä kyennyt luopumaan.